Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Friend
Blek, a mógłbyś przybliżyć trochę fabułę tego filmu? I ewentualnie jakiś link podał, z którego warto ściągać
Advanced
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez Blek (06-09-2007 16:21:39)
Początkujący
Dzieki za linki Blek juz dawno mialem sciagnac ten film, ale jakos ciagle zapominalem...
Ja polecam film The Tao of Steve
Film o grubym kolesiu, ktory wcale nie jest przystojny, a ktory podrywa laski jakie tylko chce. Jest ukazane podejscie do zycia i filozofia głownego bohatera oraz jego 3 głowne zasady, ktore sa bardzo wazne. Polecam ;]
Advanced
blek, powiedz że masz hasło do tego pliku
Advanced
Oj sorki faktycznie było hasło podane nie zwróciłem uwagi
hasło do dziewięć i pół tygodnia = TBT
cheers, Blek
Friend
Hej, mam pytanie. czy mógłby ktoś wrzucić "9 tygodni" na sendspacea? Bo nie mam konta na rapidzie, a ściąganie zajmie mi z 2 dni z rapida.
Blek, z tym jest cos pojebane.. najpierw mialem blad danych CRC(zle mi sie sciagnelo), a teraz mam w 3, 6 i 7 czesci zle haslo.. wtf?!
Początkujący
mam 2 zaproszenia na forum (nie torrentowe, ani rapidowe ;-) )gdzie znajdziecie 9 i 1/2 tygodnia oraz wiekszosc filmow wymienionych w tym temacie
jezeli ktos jest chetny to dajcie mi e-mail na pw
Advanced
Nie wiem nie chce mi się szukać wam linków - nie sprawdzałem tych które podałem, bo film mam już dosyć długo. Jest google - na pewno coś się znajdzie, jak nie z tego co kojarzę w jakichś media marktach można wyrwać dvd z filmem za niedużą kasę.
cheers, Blek
Advanced
ja ściągnąłem 9 i pół tygodnia z tych linków bleka i mi smiga bez problemu,
co do filmu - to nie zachwycił mnie zbytnio, pozdro
Początkujący
Polecam fajny polski film 'Zakochani', o którym osobiście dowiedziałem się przez przypadek, bo chyba nie był jakoś mocno rozreklamowany.
W skrócie Sofi uwodzi facetów i naciąga ich na kasę, spotyka Mateusza, który analogicznie postępuje z laskami. Pozytywna fajna polska komedia.
http://www.filmweb.pl/film/Zakochani-2000-833
Ostatnio edytowany przez Fi-Fi (23-03-2013 17:11:36)