Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Początkujący
Witam, 3 miesiące temu poznałem fajną dziewczynę na Fb, pisaliśmy dużo, spotkaliśmy się 3 raz (mieszka 50km ode mnie), po drugim spotkaniu zakochałem się w niej i napisałem jej to, między 2 a 3 spotkaniem nie widzieliśmy się 3 tygodnie, w między czasie zaczęło nam się układać, ona mówiła że zależy jej na mnie i że zakochuje się we mnie. Trzecie spotkanie spędziliśmy w zasadzie całując się i przytulając, gdy wracałem do domu od niej pisaliśmy i było super, mówiła że jest moja. Niestety następnego dnia wieczorem, napisała mi sms, że nic z tego nie będzie, ja dobiegałem o co chodzi i wiadomo skończyło się na tym, że "przyjaciele". Ale mi nadal na niej zależy i chciałbym ją odzyskać, zgodziłem się na przyjaźń, by ją zdobyć, ale nie wiem co mam teraz robić? Dodam, że mamy nadal kontakt sms.
Proszę o pomoc.
Początkujący
Pewnie ma kogoś innego?
Wpadłeś w strefę przyjaźni. Trudno z niej wyjść, ale naprawdę jest to możliwe. Poczytaj sobie, bo jest wiele materiałów na ten temat. A następnym razem staraj się do tego nie dopuścić
http://jak-podniecic-kobiete.przydatnastrona.pl/
Początkujący
Kurczę, no moim babskim zdaniem niestety nic z tego nie będzie. Coś sobie przemyślała po Waszym spotkaniu, może ktoś się do niej odezwał, do kogo ma słabość, coś się wydarzyło, ale moim zdaniem nie ma sensy na siłę walczyć. Inna kwestia, czy na pewno chcesz takiej niezdecydowanej kobiety?