Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
jak wiecie zostal utworzony dzial vip,jesli chcecie miec do niego dostep musicie pokazac ze wypasacie poprzez nagranie audio,video(umieszczac w dziale raport) badz musi was poprzec przynajmniej jedna osoba ktora z wami wingowala,zgloszenia prosze zostawiac w off topic...pozdro
Początkujący
a czy wogole warte zachodu jest ta strefa vip ??
Prawdopodobnie powstaną nieprzyjemne sytuacje, a samorozwój na PUA, może przemienić się do rywalizacji, zamiast współdziałania, taki właśnie smutny wniosek nasówa się z dzisiejszych tutejszych rozważań.
Właśnie! Czy to nie bedzie trochę egoistyczne?
Poza tym, jakie wątki będą poruszane na VIPowej częsci? Przecież takie same jak na tej ogólnej.
A materiały video czy audio - dla czegoś takiego można utworzyć ogólnodostępny dział, ale nie vip.
I teraz coś ode mnie - nie mam ani kamery ani dyktafonu a z wingiem działam żadko, zazwyczaj sam. Mimo to praktykuję bo wiem ze to da efekty. Czy z tych powodów nie moge liczyć na udział w vipach?
Zresztą! W PUA społeczności nie ma vipów! Są PUA! Jedni z większym a drudzy z mniejszym doświadczeniem.
Przemyślcie to.
Longer
panowie panowie,vip to tylko nazwa,nie ja ja wymyslalem,tu kompletnie nie chodzi o jakas rywalizacje itd.,tu chodzi bardziej o to,przynajmniej w moim przekonaniu ze nie kazdy chce sie dzielic jakimis osobistymi sprawami na ogolnym,nieraz ma sie jakis problem,nieraz jakis wypas osobisty i chodzi o to by podzielic sie z tym z mniejszym gronem ludzi ktorzy potrafia doradzic,tak jest glowna idea...pozdro
Nie wiedziałem gdzie wstawić tego posta, ale jest on po częsci związany z tym tematem. Chciałem wykasować część postów z rozmów o płytach BB ale widzę że już ktoś mnie wyręczył Ale przejdźmy do tematu. Oto mój wywód:
1. Dział VIP powstał zanim pojawiły się plany robienia elit czy tajemnych stron.
2. Dział VIP nie jest działem gdzie znajdują się jakieś utajnione materiały, teksty, porady itp
3. W dziale VIP rozmawiamy o przyszłości forum, jej użytkownikach i projektach dotyczących rozwoju PU w Polsce
To tyle na temat VIP.
Pozdro