Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
http://direct-method.net/invisionboard/ … topic=1780
Natknąłem się na innej stronce o uwodzeniu na tego linka. Zapraszam do lektury.Co o tym sądzicie?
Ekipa SPT
To stara jak swiat sprawa.Poruszana juz zreszta na innych forach(o ile pamietam na dawnym fr a obecnym uwo).
Co do mojego stanowiska to jest takie samo jak w przypadku WL.Coby kto nie powiedzial Badboy pomogl wielu osobom.... wiadomo ze nie bezinteresownie ale pomogl... .Osobiscie jego metoda-3cd,newsletery,Perfect seduction moze nie sa czyms jedynym ,ale na pewno po czesci ksztaltuja moja gre
Advanced
Badboy jest świetnym nauczycielem, naprawde chyba najlepszym jakiego znam z PUA. Możliwie że tak naprawde jest słabszy w podrywie, ale dla mnie liczy się że zmienił mnie na plus i to zdecydowanie.
Początkujący
Ja osobiście sam nie wiem co mam o tym myśleć.
1) Z jednej strony:
A)rozmawiałem o tym na żywo z Sharkiem, Robertem (Nightlife), Marko i Atilla (instruktorzy Sharka) - pojedyńczo z każdym z osobna i albo wszyscy czterej są świetnymi kłamcami, albo faktycznie wierzą w to co mówią.
B) Widziałem kilka naprawdę słabych akcji BB [w polu] i parę innych "potknięć" i niespójności które stawiają go w złym świetle.
C) Z perspektywy niektóre jego porady wydają mi się trochę dziwaczne, a wręcz szkodliwe.
2) Z drugiej strony:
A) nauczyłem się od BB kilku naprawdę dobrych rzeczy. (równolegle z gównem z punktu 1C)
B) mój znajomy widział na ostatnim warsztacie jak BB robi kiss close na dopiero co poznanej dziewczynie.
Fuck, znam go relatywnie dobrze, byłem na kilku jego warsztatach, jeden sam organizowałem, etc etc - ale sam nie wiem jak dokładnie z nim jest.
Advanced
@recoil
ideo wspominał mi z warsztatu o tej akcji i wiedzy jaka przekazal mu bb i jak na niego wplynol wiec wydaje mi sie ze jest to naprawde dobry nauczyciel chociaz sam niewidzialem go tylko co przez spolecznosc...
ale marketing i kasa pewnie zarabia dobra
swoja droga slyszalem o kolesiu zwanym Magnum z niemiec ktory wspolpracuje z BB
wiesz cos o nim ciekawego moze?
Początkujący
Ten Magnum to podobno Polak, ktory dawno temu wyjechal na stale do Niemiec. tak gdzies slyszalem...