Ogłoszenie

Uwaga !!!

Udostępniamy Ci całą zgromadzoną tu widzę i jeszcze więcej na szkoleniach uwodzenia i flirtu:

Szkoła uwodzenia Be Alpha

Oto przykładowa opinia:

"(...)Czuje się tak zdopingowany wiedzą jaką posiadłem, że przewyższyło to moje wszelkie oczekiwania. Podrywanie lasek stało sie tak proste, że sam w to nie wierze(...) "

Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny

Serdecznie zapraszamy!

Kurs uwodzenia

#1 14-03-2007 14:30:34

ChuDy

Advanced

8893220

Sukowatosc ...

Widzieliscie nieraz dziewczyny takie naprawde  w h** sukowate. Takie ze az boicie sie do nich podejsc.
Ich ubior, ich wyglad, i byc moze ich wyraz twarzy mowia... jestem suka nie podchodz tu ! < niektorzy ludzie boja sie takich dziewczyn >
Tak naprawdę po podejsciu i poznaniu ich sa calkiem przyjaznymi, szukajacymi kontaktu z ludzmi dziewczynami. To tylko ich zewnetrzna powloka mylnie informuje nas o ich sukowatej naturze.

Po moich obserwacjach doszlem do twierdzenia ze to JA jestem sukowaty. Dziewczyny boja sie mnie, ubieram sie troche cwaniacko, nie poto zeby sie napinac ale dlatego ze naprawde luibie ten ubior. Po moim wygladzie dziewczyny mysla (on jest hujem on jest chamem pewnie mnie oleje ). Nie raz widze jak one boja sie chociarzby popatrzec w moim kierunku, niektore odwracaja od razu wzrok. To dziwne uczucie Do tej pory nie wiedzialem ze istnieje cos takiego jak meska odmiana suki, ale to tylko moja zewnetrzna skorupa, gdy dziewczyny mnie juz poznaja wiedza ze jestem inny...

Proboje cos z tym zrobic, wazne jest na przyklad wysylanie znakow kobietom. Wszedzie ucza jak odbierac te drobne oznaki zainteresowania ktore wysylaja do nas dziewczyny. Nikt jednak nie pisze ze i my musimy emanowac ta energia, musimy wysylac pozytywne znaki. Dziewczyny czekaja na nie i reaguja na nie BARDZO pozytywnie. Dlatego wysylam duzo pozytywnych znakow by nie speszyly sie moim sukowatym pierwszym wrazeniem jakie sprawiam, poza tym lubie to, lubie isc ulica i usmiechac sie do dziewczyn, machac im etc.. czasem spotykam calkiem zaskakujace reakcje.

Mial ktos z was juz cos takiego ... ?

Pzdr 8)

NIE GRAJ ZAWSZE BEZPIECZNIE POZOSTAJĄC W STREFIE KOMFORTU !!!

#2 14-03-2007 15:55:10

Smoku

Admin

Re: Sukowatosc ...

podbiłem direct'em...zebrałem numer bla bla papa....spotykamy sie na następny dzień pytam sie co pomyślała jak podbiłem a ona ze chce ja oszyć z komórki i ze dopiero po moich pierwszych słowach wiedziała co sie święci

połączenie wizerunku takiego zadymiarza z byciem romantycznym jest zabójcze dlatego stosuj to często

a mysle ze przyczyna tego jest overclothing...tak gdzies przeczytalme nie wiem kto to pisal...no ale chodzi o to zep o prostu za duz otego i za fajne duzo dziewczyn odk opa moze ci zaszufladkowac jako takie niby macho, cwaniaczka, kozaka

Ostatnio edytowany przez SmokuKrK (14-03-2007 15:58:21)

#3 14-03-2007 18:31:43

sokół

Advanced

a możecie coś więcej o tym ubiorze, bo się zastanawiam jak wygląda sukowaty męski strój??

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mistrz teorii ?? nie.... uczeń praktyki

Mystery - dla niektórych tajemnica, dla mnie to styl życia

#4 15-03-2007 14:19:06

ChuDy

Advanced

8893220

sokół napisal

a możecie coś więcej o tym ubiorze, bo się zastanawiam jak wygląda sukowaty męski strój??

Ubior cwaniacki.. Widziales nieraz kolesi w bialej rozpietej szalejacej na wietrze koszuli, w jasnych jeansach, pod koszula jakas dobra koszulka, wisiorek, na rece opaska, a na oczach okulary. No spojrz chociarzby na moje zdjecie (skromnosc - podstawa) . Wygladasz tak super ze pierwsze slowo jakie przyjdzie dziewczynie na mysl to: lowelas, macho, cwaniak.

NIE GRAJ ZAWSZE BEZPIECZNIE POZOSTAJĄC W STREFIE KOMFORTU !!!

#5 15-03-2007 15:27:28

Fufu

Friend

7555698

he he ChuDy, masz racje...
czasem tez mnie to spotyka. ale jest na to pewna rada, nie w 100% skuteczna, ale troche poprawiajaca ten wizerunek (taa wiem, ze z lansiarstwa nie da sie zrezygnowac ) a jest to USMIECH
to zmienia wizerunek z cwaniaka na 'cholernie fajnego goscia'

jest troche problem z takim wizerunkiem + naduzywaniem c&f lub negow, otoz laski poprostu sie boja
zdarzylem juz uslyszec cos typu 'boje sie przy tobie cos powiedziec, bo nie wiem czy przypadkiem zaraz nie stane sie tematem twojego zartu'

ostatecznie... jak laska tez jest sukowato ubrana to idealnie do siebie pasujecie

strasznie mi z tego powodu wszystko jedno

...zawsze mów kobiecie, że jest inna niż wszystkie, jeśli chcesz otrzymać od niej to, co od wszystkich

#6 15-03-2007 16:20:55

maleńka

Advanced

co do kobiet waszym zdaniem "sukowato" wyglądających to ekhm.... wstyd się przyznać ale ja też do takich należę
i wiecie co wam powiem? to taka nasza dobra przykrywka jeśli nie chcemy być zaczepiane na każdym kroku, to robiąc takie miny i w ten sposób się poruszając (nie mówię o ubierze bo moim zdaniem to nie zawsze on to oznacza) nie musimy wysłuchiwać 1000 facetów płaszczących się przed nami itp. A jeśli już jakiś podejdzie to podświadomie czujemy że to nie jest jakiś tam excuser(czy jak to się tam pisze:P) ale ktoś kim możemy się zainteresować i jeśli już podejdzie to na pewno nam ta mina zmięknie i przywitamy was słodkim uśmiechem:)

Co do waszego "sukowatego" wyglądu to cóż czasem działa motywująco a czasem onieśmielająco a czasem się śmiejemy z takich facetów to zależy jak czujecie się w danym stroju.

Wasze przykłady zdjęć wskazują na to że każdy jest odbierany inaczej np. (zrobiłam eksperyment) Chudy mojej koleżance wydał się ciekawy a Fufu wygląda na cwaniaka do którego w życiu by nie podeszła
Natomiast dla mnie Chudy wygląda na cwaniaka takiego żelowego(chudy nie obraź się na mnie proszę) a Fufu natomiast ciekawiej i na mnie zrobiłby wrażenie na ulicy.

To tyle ode mnie, żebyście o maleńkiej nie zapomnieli;)

"Kobieta - jedyna istota, która równocześnie jest pułapką, przynętą i tym, co tę pułapkę zastawia."
"Mężczyzna zakochuje się tak, jakby spadał ze schodów: to po prostu wypadek."

#7 16-03-2007 11:39:13

Fufu

Friend

7555698

zastanowila mnie wypowiedz mojej siostrzyczki nt. wygladania i zachowywania sie sukowato po tym jak narzekalem, ze sie kobiety spinaja jak je otwieram, a mianowicie: 'wyobraz sobie, ze podchodzi do ciebie taka super dziewczyna i wyskakuje z jakims elokwentnym textem i widac po niej, ze twoja pierwsza odpowiedz zawazy na tym, czy ona dalej bedzie z toba rozmawiac... myslisz, ze bys sie nie denerwowal i nie myslal co powiedziec?'

wiec jak to zalagodzic... aby ciagle zachowac ten luzacki styl, ale i nie peszyc na starcie rozmowczyni. a moze po prostu nie warto tracic czasu na te co sie pesza?

strasznie mi z tego powodu wszystko jedno

...zawsze mów kobiecie, że jest inna niż wszystkie, jeśli chcesz otrzymać od niej to, co od wszystkich

#8 16-03-2007 13:38:12

Punkt G.

Ekipa SPT

Popros, a moze dostaniesz :P

Co do sukowatosci to nie wiem czy to tez jest uzaleznione od wizerunku i ubioru bo jakis czas temu laska mi napisala ze po moich oczach widac ta sukowatosc
"ona:
no chamskie spojrzenie;]
ona:
takie zjechanie maxymalne"
(...)
"Ja:
ja tam czegos takiego nie widzialem ^^
Ja:
zeb ktos mnie zjechal wzrokiem ^^
ona:
hehe no bo Ciebie sie nie da zjechac wzrokiem, bo czasami jak sie na Ciebie spojrzy to az czuje sie strach;p"

no jak widac po samej rozmowie ze czasami laski sie boja na mnie spojzec ^^ chociaz nei wiem jakie ja mam wtedy oczy Chce dodac jeszcze ze nie ubieram sie tak jak Fufu albo Chudy czyli kolniezyk na sztorc zel na kazdym wlosku itp raczej ubieram sie zwyczajnie ale tak zeby sie wyrozniac od innych choc troche

Chociaz w szkole przypisali juz do mnie slowo "cwaniak" ale nie wszyscy

Pzdr, Punkt G.
.:The pure and simple truth is that getting women is precisely as easy or as difficult as you think it is:.
.:Nie pozwol by lek przed podejsciem wyeliminowal Cie z gry ! :.
.:Osiagaj cele, jest ich wiele :.

#9 12-06-2007 10:13:32

Wiewiór

Advanced

Suki rozpoznaje po
1) ubiór
2) makijaż
3) koleżanki
4) 20min rozmowy i stosunek do otoczenia
5) czasem styl, zachowanie, takie egooo

Lecz każdy może miec inne cechy i się nei zgadzać, ja mimo wszystko zawsze zostawiam wentyl bęzpieczeństwa, i starm się daną os. poznać, nie ma co oceniać ks. pomimo nawet takiej okłądki jaką opisałem.
Pozdo

Mało wiem ,ale ciągle się uczę..!!     -=<KKT>=-

Stopka forum

RSS