Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Ciągle mówimy o zamknięciu rejestracji, a proponuję najpierw posprzątać "martwe dusze" - osoby które się zarejestrowały a nic nie robią - proste... jak przejżycie listę osób to w ciągu ostatnich 2 tygodni macie wpizdu takich osób... aż strach zaglądać wcześniej
Łatwiej będzie to zrobić, jak forum będzie zamknięte, bo napływ nowych użytkowników będzie zablokowany i będzie mniejszy 'galimatias'.
Zamknięcie forum proponuje zrobić jak najszybciej a najlepiej z wielką pompą w terminie nie znanym dla naszych forumowych 'agentów'.
Ekipa SPT
Proponuje zamknac forum OD ZARAZ. wtedy ci "agenci" napewno nie beda sie tego spodziewali
Mysle ze sonde mozna uznac za zakonczona bo i tak tam juz nikt nie glosuje a wynik chyba juz wszyscy znaja ;]
Pozdro
Punkt G.
Advanced
a co z tymi ktorzy naprawde beda miali cos do wniesienia? a nie zarejestruja sie bo nei beda mogli?
moze zrobic jakeis listy motywacyjne i pozniej bedziemy je oceniac na forum?
desiderata kiedy tu dostąpiłeś/aś?... Naprawdę wierzysz, że ktoś taki się pojawi?... Jeśli sytuacja się ustabilizuje a admini będą mieli czas i ochotę, to sami to wprowadzą. Tymczasem musimy zamknąć forum!
Po 1 - skoro moja .... się tutaj dostała to oznacza że coś jest nie wporządku ! Tak czy owak trzeba usunąć "pustych" graczy.
Po 2 - zamknąć forum, a przypływ nowych ustanowić na zasadzie "polecania" user - nowego Proste... w ten sposób nie zatrzymamy przychodzenia nowych, a starzy będą mogli spać spokojnie.
Advanced
Zenują mnie kolesie, którzy wpisali "tajemniceuwodzenia" w wyszukiwarce google, jakimś cudem dostali sie na forum TU i zasysya wszytko co moze zassać i zamiast trzymać to dla siebie to biega po wszytkich i uszczesliwia ich tym also popieram pomysł zamkniecia forum
Pozdrawiam EC
Początkujący
Może warto dać jeszcze szanse użytkownikom, którzy się nie udzielają? Można np utworzyć nowy temat i tam niech się wpiszą Ci, którzy mają po zero postów na koncie ale chcą się rozwijać, w ten sposób będą mieli szanse pozostania na forum...
Pozdrawiam
Nie było sensu. Jak ktoś jest dobry w PU, to wystarczą mu materiały na TU, a na forum można dostać się już tylko z polecenia "Przyjaciela". Poza tym - 250 uzytkowników nic nie robiło. Może 1% by coś zaczął. Widzę że czystka jednak robi swoje, ale zobaczymy, co dalej. Na razie forum jest zamknięte, "straciliśmy" ponad połowę użytkowników - a życie toczy się dalej.
Pozdro
Advanced
I bardzo dobrze Trzeba czyscic jak stajnei augiasza heheh.... Moim zdaniem zamkneite forum i dolanczanie z polecenia to dobry pomysl. Jak rowneiz ten zeby wywalic ,,cichociemnych,, co czytaja i sciagają..
POzdro
Gość
co do tego to nie jestem przekonany....niedlugo bedziemy miec sporo nowych ciekawych mateialow w wersji PL a nie dzielenie sie nimi sprawi ze bedziemy podobnie spostrzegani jak Silesia albo inna grupa ktora chowa materialy tylko dla siebie...
Advanced
Będzie dużo materiałów... ale nie sądze, że te forum będzie spostrzegane jak inne, które chowa materiały (np. Silesia). Dlaczego ?
-Przez naprawdę dużo czasu było kilkadziesiąt (kilkaset) "forumowiczów", którzy nic nie robili, a mieli szanse... Wystarczyło napisać 2-3 posty i spokój...
A z resztą niech ludzie mówią co chcą...
Ostatnio edytowany przez After (02-03-2007 13:04:07)
Advanced
After napisał:
-Przez naprawdę dużo czasu było kilkadziesiąt (kilkaset) "forumowiczów", którzy nic nie robili, a mieli szanse... Wystarczyło napisać 2-3 posty i spokój...
mi sie wydaje ze dalej tka jest ze ludzie po ujrzeniu kominikatu czysczeniu forum zaczeli pisac po 2-3 posty i dalej maja tu swoje konto :]
no ale to chyba znaczy, ze im na tym zalezy wiec po co ich tego pozbawiac, nie kazdy ma chec sie wypowiadac przynajmniej do czasu mysle
Advanced
ja jestem troszke innego zdania, mianowicie jestem za tym żeby przeprowadzić jeszcze jedną selekcje powiedzmy tak za jakieś 1,5 miesiąca, w celu przyglądnięciu się userom którzy zaczeli coś tam pisać bo ogłoszeniu akcji "sprzątanie", chodzi o to żeby sprawdzić ilość postów, oraz merytoryke tych postów, oczywiście nie można popadać w skrajności i wywalić każdego kto ma mniej niż 20 postów.. bo to się mija z celem, ponieważ świeża krew jest jak najbardziej potrzebna : ) trzeba się też zastanowić nad formą przyjmowania nowych userow, bo wiadomo jak ktoś tu pisał wielu obecnych"pau" może być "sezonowych", więc doprowadzi to w konsekwencji do śmierci forum.
dla porówniania na TU gdzie ostatnio zaglądnąłem co chwile w dziale z nową laską pojawiają się nowe tematy, co prawda większość z nich jest wręcz idotyczna, ale fakt faktem tamto forum żyje a u nas, w dziale o tej samej nazwie, pojawia się temat chłopaka który pyta jak ma zakomunikować dziewczynie że może się uwarzać za jego pane : )
REASUMUJĄC: panowie albo w jedną albo drugą strone ..