Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Admin
jak w temacie...nie robmy z tego forum ogolodostepnego i nie reklamujmy go niehc po prostu bedzie...za szybko ta spolecznosc sie rozrasta ;p
Advanced
Zgadzam się ze Smokiem.. pooli zaczyna się robić chłam piszą do mnie ludzie którzy nie wiedzą co to amog czy At a chca bym udzielał porad jak ma zaliczyć dziwczyna jak wyrwać ,,lachona,,. Panowie prze ztakich ludzi padło TU więc moim zdaniem dobrym pomysłem było by odciąć SP i w maire je sprofdenia,lizowac na zasadzie dostępu po uzgodnieu z kimś z zarządu.
Myśłe ze ten team który jest tutaj jest w miare sensowny ludzie się znaja... a tak bedą ciągle dołanczac się jakieś greeny i robić gupie posty temty i męczyć ludzi na gg.
Ja swoje GG choćby z tego powodu kazałem zastrzeć i to był pierwszy sygnał, że nie jest dobrze...
Proponuje żeby coś z tym zrobić bo amy fajny team i materiały i szkoda tego psuć.... a to nastepuje dzieki ,,greenom,, i przypadkowym ,,kowbojom,,.
W samym Krk robi się ciasno i mi to nei przeszkadza ale żeby to była klasa a nie txt od laski
- mam nadziej ze to coś ,,szescian ,, zrobisz lepiej niż ten podchmielony pacan... bo ręce opadaja...
że innych dialogów nie zapodam...
Krótko close the SP i popieram Smoka...
Fakt, przydałoby sie zamknąć forum, chociaż mam mieszane uczucia:
- Z jednej strony, zamknięcie forum przyniosłoby korzyści w postaci niekorzystnego rozkradania materiału
- Z drugiej jednak strony, jest to podejście dość egoistyczne. Wiem, że powiecie - "Nowi niech zaczynają od TU i tam zaśmiecają powtarzajacymi się problemami", ale jesteśmy facetami - powinniśmy sobie pomagać.
Zrobimy ankietę. Ona zadecyduje, czy zamknę forum czy nie.
Pozdro
Ekipa SPT
proponuje takze przeprowadzic ponowna czystke uzytkownikow ... bo po nam oba ktora jest zarejestrowana od 2 miesiecy i nic nie pisze (sensownego oczywiscie)
Advanced
Po co robić kolejną czystkę użytkowników z "0" postami na koncie... Licznika postów nie widać... i to jest najlepsze. A na głupe posty jest już miejsce...
A i każdy Tutaj powinien wiedzieć, że liczą się punkty za coś sensownie napisanego... I niech tak zostanie...
Gość
ciekawym zjawiskiem na tym forum jest to ze co chwile ktos chce go zamykac albo tworzyc kolejne dzialy zamkniete...
Początkujący
Jakkolwiek zgadzam się ze Zamknięcie Forum to dobra metoda... Sam przeniosłem się Tutaj specjalnie dlatego bo SmokoKruk powiedział że będzie właśnie mniej dostępne... Są plusy w pomaganiu kolegom...
gorzej jak taki bije do twojej dziewczyny < miałem taka sytuacje... gosć z regulkami -> wkurzajace ale spławione >
Dlatego też uważam że mimo wszystko Forum powinno być jakos Zamkniete dla pewnej rzeszy ludzi a dostęp np. Za nie wiem... zaproszeniem ? Czy moze poleceniem ?
Cokolwiek co zmniejszy liczbę.... Poczotkujących totalnie którzy ledwo książke dostali ...
Pozdrawiam Umberto
Friend
Ja tez jestem za zamknięciem rejestracji na forum. A nowe osoby które chciałyby się zarejestrować niech będą polecone przez kogoś albo niech opowiedzą coś o tym co wiedza i jaki mają cel korzystania z forum i wtedy rada by zadecydowała czy przyjąć czy nie itd. Jeśli forum pozostanie otwarte, jestem tego więcej niż pewien że skończy jak TU, gdzie jest bałagan, masa głupich postów i nic praktycznie nie można znaleźć.... To moje zdanie na ten temat. Więc panowie do sondy i głosujmy ;]
Moderator
Jeśli forum pozostanie otwarte, jestem tego więcej niż pewien że skończy jak TU, gdzie jest bałagan, masa głupich postów i nic praktycznie nie można znaleźć.... To moje zdanie na ten temat.
Za obecny stan rzeczy na TU jest odpowiedzialny administrator a raczej jego brak. Tutaj mamy 3 adminow i dwoch modkow i nigdy nie bedzie takiego syfu jak na TU. Ogolnie jestem nastawiony na NIE zamykanie forum.
Pozdro
Friend
Może i hamprey masz rację, jeśli dbać o forum i nie pozwolić powtarzać się postą, i usuwać bezsensowne posty, to rzeczywiście mimo otwartego forum byłby porządek. Ale z biegiem czasu po prostu ilość postów sprawi, że znalezienie czegoś na forum będzie dosyć trudne. Oczywiście jest opcja szukaj i dużo pomaga, ale jeśli załóżmy że ktoś zaczyna dopiero z PUA i chce przeczytać kilka artykułów na początek by poszerzyć swoją wiedzę to będzie mu strasznie trudno. Ja sam mam już problem z tym co najpierw czytać bo jest bardzo dużo postów na forum, a wiem że wszystkiego nie zdołam przeczytać i powoli robi się misz masz w głowie. Wg mnie najlepiej byłoby zamknąć forum i dla tych którzy chcieliby zarejestrować się na forum wystawić jakiś formularz, żeby napisali coś o sobie i czego oczekują od forum, ewentualnie jakie materiały mogliby udostępnić. W ten sposób nie było by takich sytuacji, że przychodziliby nowi i dawali bezsensowne posty typu "jak poderwać laskę", bo nie będzie im się chciało szukać i czytać. W ten sposób forum byłoby... powiedzmy takim jakby wyższym stopniem wtajemniczenia. Jest wiele forów, gdzie "zieloni" mogliby zaczynać np. uwodzenie.fr.pl. Jest tam świetny FAQ i jeśli jakiś nie mający pojęcia o Uwodzeniu koleś go przeczyta, będzie miał juz jakieś ogólne, anwet powiedziałbym dobre podstawy. Wtedy mógłby wstępować na nasze forum.
Jest jeszcze jedna opcja. Zostawimy otwarte forum i wspólnymi siłami stworzymy oddzielny dział pt. "Dla początkujących" albo "przeczytaj zanim zapytasz". Tam byśmy zebrali wszystkie podstawy z forum jakie mamy i zlepili jakoś składnie i w kolejności w spójną całość. Np. najpierw "Ogólnie o uwodzeniu (w tym np. 10 najczęściej popełnianych błędów)", następnie "Twoje nastawienie - inner game (artykuły z tym związane, artykuły o pewności siebie, ewentualnie dorzuci się filmiki o tappingu i loverboya dla motywacji)", "Coś o metodach (direct i indirect tak po krótce)" itp. I po przeczytaniu takiego czegoś jestem pewien, że mielibyśmy o wiele mniej głupkowatych postów, które lądowałyby w śmietniku i zaśmiecały forum.
Co o tym myślicie? Wg mnie ta druga propozycja lepsiejsza . Mogłoby to ułatwić przyswajanie wiedzy nowym, a tym którzy wiedzą o co kaman przypominałoby ogólne zasady i podstawy uwodzenia.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez dream maker (26-02-2007 17:14:20)
Advanced
No mimo różnych punktów widzenia jednak wnioski są oczywiste....
Jednak dla demkratycznośći ANKIETA była by dobrą ideą...
Advanced
MIeliśmy inne cele, miedzy innymi pozsotawienei forum dla wszystkich i tak jak pisał Alex nie-bycie egoistami, ale sami widzicie że pogarszajaca się sytuacja zmusza nas do zmiany tych celów Może warto by rółwnież zlikwidować dział offtopic - po co pisać o dupie marynie? Są od tego inne fora... Np. forum TU Tam to jest tak jak keidy.ś napisał F - "najlepszy serwis humorystyczny zaraz po Youtube i Video Google" - nic dodać nic ująć