Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Znalazłem to na seductiondatabase.com
Możecie wydrukować sobie i powiesić na ścianę!
Codziennie, jak wstaniecie z łóżka, przed wyjściem z domu czy kiedy kładziecie się spać, przeczytajcie co najmniej raz te afirmacje.
Efekt murowany
http://rapidshare.de/files/38086889/afirmacje.doc.html
jako zwolennik afirmacji przyznam, ze sa swietne. nie wiem jak wy macie, ale ja codziennie potrzebuje innych afirmacji, moga zawierac to samo, ale musza byc inaczej sformulowanej tresci. w przeciwnym wypadku afirmacje mi sie najzwyczajniej nudza. fakt, jest to bardzo mocne narzedzie, ktore jak najbardziej polecam, przede wszystkim dlatego, ze jest naturalne i w koncu to stajesz sie Ty a nie pan w kapeluszu i butach na koturnach z Kanady.
uwazam jednak, ze kazdy powininen sam sobie ulozyc potrzebne mu afirmacje. te sa bardzo dobre i maja sile przebicia, ale gdy czytalem niektore, czulem, ze jest to cos co nie do konca ze mna wspolgra. dlatego pozmienialbym ich tresc, nie sens, tresc.
Wszystko co jest związane z programowaniem podświadomości jest super i zawsze warto to robić. Chociaż z drugiej strony każdy robi to codziennie, a wielu niestety nieświadomie i na oślep. Nie ma co się dziwić, że efekty mają takie, jakie mają