Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Friend
W środe załamał mi sie stan,cała moja inner game padła.Runeła jak world trance center.Dziwne bo akurat tego dnia zdałem prawo jazdy.Po egzaminie poszedłem do ludzi czekających na egzamin i zaczołem ze wszystkimi rozmowe i wszystko było spoko,nawet niemiałem excusuw choć zwykle sie pojawiają.I gdy wróciłem do domu stało sie to takie dziwne uczucie,i choć byłem zadowolony że zdałem to jednak czułem w sobie coś jkaby coś wyżerało mnie od środka.Wszystko co w sobie wybudowałem jakby padło,a budowa stanu zajeła mi bardzo długo,(2 lata temu miałem opory przed spytaniem sie o godzine).
Teraz ogólnie cały świat przestał jakby mnie obchodzić.choc to przestaje troche przechodzić.
Jesli ktoś z was przeżył coś podobnego ,albo ma problem z blokadą to piszcie.Ja troche sie zagubiłem ,ale odnajde droge.
Admin
Odpowiedz sobie na pytanie co jest przyczyna Twojego złego humoru, stanu obniżonej pewności siebie i to popraw.
Takie załamanie stanu zdarza się gdy cierpi czyjeś nadmuchane ego. Skupiaj się na budowaniu prawdziwej pewności siebie wynikającej z realnych sukcesów, osiągnięć.
prawda, troche niezrozumialy post btw. Kazdy tak czasem ma, ja to nazywam efektem zejścia bo najczesciej takie chwile zdarzaja mi sie po chwilach wielkiej radosci itp Najpierw Haj a potem Dolek