Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Friend
A więc, jako że byłem jakiś czas temu w centrum, na oględzinach, musiałem sobie trochę posargować
Wchodzę do empiku, i widze laskę szukającą pocztówek, no to otwieram
Ja:Hej widzę że szukasz pocztówek, a to oznacze że możesz pomóc mi coś wybrać bo moja przyjaciółka ma za niedługo 18 urodziny
Laska:Ok(coś doradza)
Blablabla,
i po chwili
JA:ale w sumie to nie chodziło mi pocztówki,.....tylko chcę Cię poznać
Laska:Banan na twarzy
Mówię do niej żeby pokazała mi jakieś ciekawe książki, które warto przeczytać....a więc idziemy szukać
I po chwili, NLS, patterny, pytania...dziewczynie isę coraz bardziej podoba :-)
Do 15 minut muszę lecieć więc, mówię...Naprawdę fajnie nam się rozmawia co możemy zrobić żeby nie stracic kontaktu....ona proponuje swój nr telefonu-nazywa się Karolina, jest z Chorzowa :-)
SMS-game
patterny by NLS
po 1 smsi-e
Ona:No hey) a mówiłam Ci już że masz bardzo fajną nawijkę podoba mi się no cóż zamykam oczyi postaramwyobrazić sobie tą chwilę...bardzo ciekawe spostrzeżenie
po drugim smsi-e
ONa:Ciekawe że nasze pragnienia reaguja na same słowa:)
życze Ci słodkich i kolorowych snów
Z czasem będe zamieszczał postępy, z tą dziewczyną......póki co
Pozdrawiam
Łukasz
Początkujący
Podoba mi sie Twoj Fr bardzo naturalny chociaz na poczatku pokazal bym wiecej atrakcjii bo nic nie pisales tutaj na ten temat ... Jakich uzywales paternow ja w zasadzie z tego nie korzystam a moze to nie takie zle )
Friend
Osiągając proces attraction, myślę że dziewczynę zaskoczyło, przejście z indirecta w direct....i to ją zainteresowało
A nls, na początku zainteresowanie, potem przeznaczenie, połączenie.....co do patternów(i nls) to radzę Ci przejrzeć Alchemię Uwodzenia.....tam "Trójca NLS" wszystko dokładnie opisuje.
Początkujący
Ok thx jak bede mial troche czasu to przejze pozdro