Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Znalazłem chwilkę i przetłumaczyłem, chyba fajną rutynę. Można nieźle się ubawić, a przynosi przy tym również dużo więcej korzyści - laska staje się bardziej uległa. To jest gra, ale musicie sami stworzyć otoczkę. Ja podam Wam na czym to polega:
Dawanie gwiazdek (Giving the stars)
Kiedy dziewczyna zrobi coś co sprawi Ci przyjemność (radość) albo chcesz by coś zrobiła dla Ciebie, daj jej gwiazdkę albo zaoferuj gwiazdkę za zrobienie czegoś.
Ustaw limit 5 gwiazdek - po jego osiągnięciu powiedz jej, że dostanie specjalną nagrodę (wymyśl coś - kolacja, pocałunek, sex, cokolwiek)
"Hmm, ok, jeśli to zrobisz dam Ci gwiazdkę"
"Oh, zgarnęłaś gwiazdkę! Nieźle, a jak zdobędziesz 5 dostaniesz specjalną nagrodę!"
Jeśli laska sprawi Ci przykrość, grożenie jej usunięciem gwiazdek może też przynieść sporo zabawy
"Oh.. widzę że jedna z gwiazdek jest w niebezpieczeństwie, nie wygląda to dobrze!"
Mniej więcej.
Kineti[C]harm
AleX: Doradzam by tą grę wykonywać w trakcie jednego wieczoru (tzn. limit musi być osiągnięty w ciągu jednego wieczoru). Im dłużej to trwa, tym bardziej ona się nie może doczekać nagrody, ale jeżeli będzie to trwało wieczność, wtedy przestanie wierzyć w "dawanie gwiazdek".
Fajne tylko trzeba wymyślić jakąś bardzo fajną nagrodę, żeby zabawa była lepsza
Advanced
He he fajne. Cos w podobie jak tresura pieska . Jeszcze te gwiazdki, ktora kobieta nie lubi ich dostawac,
aby stac sie gwiazdą ?. Gwiazdą w naszych oczach
Ja tam daje plusy i minusy xD
Kiedys mi dziewczyna powiedziala (jak nazbieralo sie jej troche minusow ) ze 2 minusy daja plus i sama zaczela sie nadstawiac
Advanced
Ja tez daje plusy
3 plusy - wpierdol
Advanced
Plusy i minusy, kiedys mi panan powiedziała no to kurcze mam dwa minusy to co teraz, Ja nie lepper 2 minusy plusa nie dają pa, a ona eeej... A co ty muslisz ze misusów u mnie nie masz, a kogo to teraz obchodzi...heh
Advanced
Hmm, jakoś mi się nie widzi ta zabawa, ale chyba tylko dlatego że nie za bardzo widzę zakończenie. Ktoś wymyśłił jakiś dobry patent. Bo to do KC albo sexu mnie nie przybliży. Tylko moje zdanie, niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu.
Początkujący
Mam takie pytanie odnosnie dawania tych wyznacznikow dobrego i zlego zachowania.
Myslicie ze to dobry pomysl jak na samym poczatku zapowiem ze gramy do 3 plusow badz 3 minusow i dodam ze jak dostanie odemnie 3 plusa jest wielce prawdopodobne ze sie nia zainteresuje, a gdy dostanie 3 minusa, sama zaprzepasci sobie szanse na mnie?
Friend
Myślę że te gwiazdki mają potencjał, ale nie na początku attraction....tylko w dalszych fazach ;]