Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Początkujący
Panowie sami to skomentujcie W Polsce uwodzenie jest chyba tylko wyłącznie komercyjne Zgadnijcie kim są twórcy
http://uwodzenieinfo.blo.pl/
Advanced
aż mi ich szkoda:) ale co tam niech im się dzieje jak najlepiej
<title>Uwodzenie- Profesionalny Serwis PUA</title>
profesiiiiiionalizm w calej okazalosci
Ostatnio edytowany przez brzozik (04-11-2007 18:20:25)
Ekipa SPT
sorry ale szkoda slow...
Admin
co wy od nich chcecie ? dobrzy sa to ucza, nie wiem na czym polea to szkolenie, nie kupie abonamentu ale nikt tego nei sprawdzil a narzekacie ;p
Początkujący
Mnie najbardziej denerwuje, że oni wciskają kolejną magiczną pigułkę. Z opisu wynika, że jak kupisz abonament, poczytasz trochę to od razu będziesz jakimś super duper PUA. W necie jest mnóstwo darmowych artykułów tłumaczonych z zagranicznych for. Według mnie to jest bardziej wartościowe, ale bez praktyki też za wiele nie da. A ci co się zarejestrują to pewnie jacyś kolesie, którzy tylko czytać będą, w oczekiwaniu na jeden magiczny tekst, który sam ściągnie kobiecie majtki Szkoda, że takiego tekstu nie ma Pamiętam jak ja kiedyś tylko na jakieś materiały czekałem i ch** i tak z tego całego gówna nawet 15% nie użyłem
Advanced
No więc ja się zapisałem, bo uważam Undera, głównie dzięki jego blogowi, za kolesia który zna się na rzeczy, a Squido już na pierwszej edycji warsztatu PUA Gliwice wydał mi się profesjonalistą i zrobił chyba na mnie najlepsze wrażenie ze wszystkich - był opanowany, tajemniczy, skryty a jak już coś mówił to z sensem. Więc postanowiłem sprawdzić co to tam takiego mają ciekawego i muszę przyznać, że artykuły są ciekawe. To naprawdę jest materiał, którego nie ma nigdzie indziej - i wcale nie są to gotowe teksty otwierające drogę do pizdy, tylko fajnie napisane przemyślenia, motywujące grepsy i teksty rozbudowywujące inner. Prawie żadnych technik czy rutyn. Plus konkretny feedback na forum. Niby to samo, co na każdym forum, ale jednak na wysokim zadowalającym poziomie i o ile cena za np. roczny abonament nie będzie jakaś z kosmosu to chętnie bym się skusił. I nie nie płacili mi za reklamę
cheers, Blek
Blek no to OK Dobrze mieć swojego człowieka "na przeszpiegi" powiesz nam jaka jakość, materiał i jak ci się z nimi pracowało (czyt.: zabawiało )
Swoją drogą, tyle tego w necie że człowiek może obok czegoś wartościowego przejść obojętnie
Ostatnio edytowany przez Reprobus (07-11-2007 00:23:11)
Advanced
Oni mają ponoć wiele elitarnych tłumaczeń, Venusian Arts Handbook Mysterego, wszystko Jugglera, wszystko Rossa Jeffriessa, podobno nawet mają napisy do wszystkich filmów o uwodzeniu i w ch** ebooków po polsku. Sami popatrzcie ile czasu zajmuje tłumaczenie Jugglera, a za 9 zł już byśmy mieli dostęp do Jugglera po polsku, oraz do wielu, wielu innych tekstów. Chociaż i tak mam wiele wątpliwości...
Admin
pitorek kiedy ty przestaniesz tylko czytac...........na ch** wam te ebooki wszystkie ;p
Advanced
hahaha xD Prawie braterska miłość