Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
Raport pisze aby uzmysłowić niektórym ze dobry wing to prawdziwy skarb
Akcja z poprzedniego piątku
Byliśmy umówieni ze znajomym w niewielkiej knajpce, mieliśmy w spokoju pogadać a potem iść do jakiegoś klubu. Wbijamy sie kumpel siedzi przy stoliku ale nie sam (2 przeciętne laski +Hb7,5 maks i jakiś kolo). Wypiliśmy po piwku, pogadaliśmy trochę, stanęło na tym ze idziemy do klubu sie pobawić (skład sie nieco zmienił: kolo i jedna przeciętna laska sie wykruszyli) wbijamy sie i zaczyna sie zabawa lokal mamy całkiem dobrze ustawiony pod siebie zaczynając od znajomych ochroniarzy aż po barmanki w 2 barach). Cala 3 zostawiamy zaraz po wejściu i z Błażejem (aka Luigi w dalszej części raportu) otwieramy treningowo 2 lub 3 zestawy. Pamiętam ze od 3 zestawu właśnie braliśmy numery kiedy zjawia sie nasz znajomy i 2 zdrowo wkurwione panny które poznaliśmy na samym początku w pubie (ogólnie zaczyna sie robić śmiesznie bo one mają tam jakieś pretensje ze sie niby nimi nie zajmujemy:P) na ich oczach zaliczam na odchodne Kc i wracamy do baru. Idąc do baru Luigi mówi mi ze chętnie by wydymał tą Hb 7,5 i tu zaczyna sie w mojej głowie rysować arcysprytny plan.
Przy barze ustalamy ze znowu zmieniamy lokal ale na taki który wybiorą nasze panie ( niech sie poczują bezpiecznie bo k**** nie wiedza jakiego balasa zamierzam im zrobić w głowach) nasz kumpel już wie co sie kroi i na boku mówi mi ze z nimi pracuje i żeby nie było przypału.
Jasne będę subtelny ale tylko do czasu:)
Kolo 23 docieramy do pubu (ogólnie puściutko) biorę Luigiego na stronę i mówię mu żeby zniknął na pół godziny może mniej ( Luigi znika w środku i gada z barmanką) my siedzimy na zewnątrz i zaczyna sie zabawa. Zaczynam opowiadać dziewczynom ze jestem PUA i co robie, reakcja standardowa nie wierzą, mówią
że na nie to nie będzie działać i ze mogę próbować. (Ogólnie czasami tego używam kiedy już mam otwarty zestaw) Zaczynam czarować ta przeciętną a Hb7,5 bezlitośnie niszczę za każdym razem kiedy sie wtrąca do rozmowy
przykłady:
-ona- mnie to byś nie poderwał na te swoje sztuczki
- ja – nawet nie zamierzam wcale mnie nie kręcisz ( z uśmiechem oczywiście )
-ona- jasne przyznaj sie że jestem dla ciebie za dobra
- ja – kochana...nie ma w tobie nic czego szukam u kobiety ( ze złośliwym uśmiechem) widzę ze Hb7,5 sie zagotowała (o to chodzi)
Ja oczywiście cały czas jestem skoncentrowany na tej przeciętniaczce dostaje od niej mnóstwo IOI ale i tak nic z tego nie będzie mam swoje standardy:) ( ogólnie gadamy jest milo i przyjemnie) po jakimś czasie( około 20 min nie ma Luigiego) rzucam jakiś prowokujący tekst w stronę Hb7,5 wiem ze teraz będzie chciała mnie zniszczyć
-ona- Jesteś pojebany, wkurwiasz mnie takiego huja to już dawno nie spotkałam ( dokładnie nie pamiętam ale coś w tym stylu, wreszcie puściły jej nerwy:)) zapada cisza... po czym ja ze spokojem i uśmiechem na twarzy mowie do jej znajomych
- ja – z klatki wypuszczacie ja tylko w piątki czy w inne dni tygodnia też ( Hb 7,5 zniszczona oni wpadają w taki śmiech ze nie da sie tego opisać, co ona sobie myślała ze zacznę sie przed nią tłumaczyć albo przepraszać) Ogólnie moja rola dobiega końca puszczam sygnał Luigiemu on wraca
Widzi ze atmosfera nieco napięta, rzuca jakiś tekst na rozładowanie napięcia ( nie pamiętam niestety co dokładnie) coś sie zaczyna dziać ( moja robota skończona, Hb przygotowana na atak Luigiego, nie wiem czy mogłem jeszcze bardziej ją zniszczyć myślę że nie było już potrzeby). Wstaje żegnam sie ze wszystkimi oprócz Hb i znikam do domu:) (średniaczka jest strasznie rozczarowana). Jak tylko zniknę im z oczu dzwonię do Luigiego i nakreślam mu szybko całą sytuację.
W dużym skrócie (bo i tak sie rozpisałem)
Teraz Luigi rządzi zajmuje się obiema dziewczynami chociaż po pewnym czasie okazuje większe zainteresowanie Hb7,5 ( najwyższy czas żeby ją spotkało coś miłego w ten wieczór) ogólnie robi wszystko żeby sie dobrze bawiła , czaruje ja ile wlezie. Zaczyna budować jej poczucie wartości ale nie za bardzo.(to co ja wydaje mi sie całkiem nieźle zniszczyłem) Oczywiście jego starania zostaną nagrodzone:)
Efekt
O 5 rano wali ja na wszelkie możliwe sposoby u niej w mieszkaniu:) wychodzi od niej dopiero o 17 następnego dnia.
Wnioski
Metoda sprawdzona już kilkakrotnie w różnych sytuacjach ale tylko dla tych którzy maja dobrego winga i duże jaja. Oczywiście nie trzeba tak strasznie niszczyć laski jest to zależne od sytuacji i jej sukotarczy.
Nasza siła tkwi w dobrej współpracy miedzy sobą pamiętajcie o tym
p.s
takie numery robimy raczej na starszych dziewczynach
te akurat miały po 26 lat
Pozdro4All
Friend
Świetna współpraca i udany raprocik . Mam jednak jedno "ale".
Nie pochwalam aż tak mocnego niszczenia laski, można było zrobić to w trochę bardziej delikatny sposób .
W końcu "Make women happy", a nie - zniszcz ile wlezie ;D.
Advanced
Hahaha Swietne
Trzeba bedzie wyprobowac