Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Początkujący
Siema,
Potrzebuję Waszej rady. Od jakiegoś czasu poszukuję naprawdę fajnych naszyjników (ew. wisiorów) dla siebie. Prawde mówiąc ciężko znaleźć jakąś męską biżuterię która rzuca się w oczy (peacocking) ale nie jest zbyt "dziwaczna". Na Allegro jakoś nie mogę nic wyczaić, może Wy mi pomożecie? Jakie Wy nosicie naszyjniki lub "ozdoby" na szyi?
Nawet ciekawy temat
Na prawej nosze z tuzin rzemyków które maja zwyczaj rozwiązywać się co jakiś czas wiec - "zawiążesz mi" to dobry open'er + do tego cienka opaska na rękę tribal
Na lewej zegarek na pasku z podkładka + do tego 2 bransoletli z muliny (wlasnarecza robota) pierwsza z imieniem druga, rzucającym się w oczy wzorkiem (ten mi już gorzej wyszedł) - też dobrze się sprawdza jak dziewcze pyta o imie albo ogólnie o to co mam na ręce. Wcześniej nosiłem gumki do włosów zakoszone od dziewczyn ale było zbyt kolorowo
Na szyji dobrze mieć jakiś talizman - ja mam coś takiego z firmy "Ciszak" kupiony za pierwsza zarobiona na wakacje kase ogólnie też pozytywne reakcje
Ostatnio zastanawiam się nad nieśmiertelnikami, te akurat są na allegro - zawsze można na nich coś napisać, badź namalować markerem do płyt
Tyle z mojej błyskoteki
Ostatnio edytowany przez <sweet> (26-08-2007 21:33:29)
A ja mam zamiar kupić sobie talizman - chiński znak zodiaku, a jako że jestem z 1988 to jestem z roku Smoka
Poza tym zajefajny jest do tego opis (nauczę się go na pamięć )
Pozdro
P.S. Zmieniam nazwę tematu na błyskotekę. Więc piszcie nie tylko o naszyjnikach, ale też o innych aspektach Waszego ubioru
P.S.S. Chyba również wypróbuję fajną błyskę Mysteryego którą podpatrzyłem w jego programie "Vh1 The pickup artist", a mianowicie ślad kobiecych ust na szyi
kamil na allegro lub innych sklepach nie tylko internetowych jest sporo takich rzeczy tylko trzeba poszukać np.:
Np jakiś fajny pas ale to zależy co kto lubi i jaki ma styl.
Według mnie na imprezie trzeba się wyróżniać i byc odważnym, przyciągać wzrok, a na ulicy wyluzować trochę, z gustem i nie wyglądać jak choinka bo można dziewczynę wystraszyć - tam ważniejsze jest "spontaniczne" podejście
Ja tam wole pochodzić po normalnych sklepach
Przed wakacjami rozmawiałem o tym z sexowną sprzedawczynią
( w takich sklepach przeważnie są takie )
Szukałem coś dla siebie. Powiedziała mi: "Że nie lubi gdy facet wygląda jak ... no wiesz" oczywiście powiedziała to z niedomówieniem ... ale ja oczywiście dokończyłem ciota
(czy pedał nie pamiętam ) przytaknęła, zachichotała no i się wreszcie wyluzowała i fajnie się później gadało a gdy już kończyłem powiedziała szeptem że ją szef opierniczy bo stoi tak długo z jednym klientem
ps.: a na tym pasie to widzi mi się napis "Zrób mi loda" bo skoro się już tam patrzy
Ostatnio edytowany przez Reprobus (11-09-2007 17:52:47)
Advanced
widziałem takie w Irlandii za 12 euro... korciło mnie zeby kupić... ale odpuściłem;)
W poszukiwaniu nowej bransoletki znalazłem "coś" takiego na allegro w dziwactwach co jak nic nadaje sie na sylwestra i do otwierania setów ala Mystery Method przypomina mi się sztuczka z zatrzymaniem zegaraka wykonana przez Mysterego zreszta zobaczcie sami
Link do filmiku z YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=Pf3z935R37E
Ostatnio edytowany przez <sweet> (28-11-2007 18:52:50)
To zależy co kto lubi Jeden woli koraliki, drugi srebro a trzeci złoto a czwarty jescze co innego..
Ja osobiście preferuje srebro, ale szukam jakiegoś talizmanu do niego(ew wisorka) w postaci krzyża egipskiego
Nie kupuj to co modne tylko co to Tobie sie podoba i dobrze w tym wygladasz
Krzyż egipski lub jak go tam nazwiesz , bardziej bajerancko klucz Nilu .... pamiętam miałem w średniej, kupiłem w Zakopcu - dobre efekt był - luźne pytania panienek + bajer z jego znaczeniem.
Miałem jeszcze Krzyż celtycki wysoki a dlaczego o nim pisze bo pamiętam ja z gościem od PO gadałem o jego symbolice przy całej klasie ! , z początku gdy się zapytał co tam nosze myślałem że będzie się do niego doczepiał (poważny facet!) a okazało się że wcale nie . Powiedział "dobrze dobrze, .. noś" (DHV)
Ekipa SPT
Ja polecam trójwymiarową koszulkę z http://ministerstwogadzetow.com/
Ciekawe rzeczy można tam kupić. Ja kupiłem tą koszulkę i zajebisty efekt;-) link do niej http://ministerstwogadzetow.com/?str=prod_big&idk=308