Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
opisze po krotce o co chodzi. a wiec tak: moja laska wczoraj wrocila z wakacji. miala wrocic pod koniec tygodnia ale powiedziala mi ze teskni zbyt mocno za mna, zeby tak dlugo tam siedziec (a byla na mazurach wiec wiecie:p) i powiedziala ze wraca wczoraj. a mam taka zasada niepisana z nia, ze nie kupuje jej kwiatow tak po prostu, tylko jak sobie zasłuży poszedlem do kwiaciarni i kupilem rozowa róza:P daje jej ja i ona sie pyta za co, bo nie kupuje jej kwiatow. no to jej mowie ze zasluzyla na jedna roza bo wrocila wczesniej. jakby wrocila jeszcze wczesniej to dostala by 2. ona taka rozanielona sie rzuca na mnie, mowi ze mnie kocha i ze to pierwszy kwiatek ktory dostala ode mnie (a jestemy razem 4 miechy:D) i ze w ogole jest super:) i sie pyta a kiedy dostanie tuzin roz. a ja tak mysle co jej powiedziec tak zeby tego nie spierdolic, i nagle david x mi przyszedl z ratunkiem:P mowie jej: dostaniesz tuzin roz gdy bede zakladal pierscionek na twoj palec:) myslalem ze sie rozplynie:) polecam
Advanced
No dobre dobre:) DZiewczyna musiała być w szoku:D
Advanced
No bo ja wiem. A co jeśli zrodziłeś w jej główce myśl o ślubie która będzie się rozwijała? Przesadzam ale jest taka możliwość
Coz ... ja ide troche inna droga.
Daje WYLACZNIE biale roze I powoli robi sie z tego moj znak rozpoznawalny
Nawet jak jestem obecnie w Irlandii to Chudy zaniosl jedna biala roze do jednego z moich TG ... efekt zajebisty
Ekipa SPT
Ja tez zawsze dawalem biale roze....
Efekt o tyle dobry ze panna zawsze wie od razu ze to ode mnie-bez czytania karteczki...
Admin
ja prawie pol roku z laska jestem i jedyny kwiatek jaki jej dalem to cos bialego nie wiem ja sie nazywa ale zerwany na ogrodkach dzialkowych wlozylem jej go miedzy cycki usmiechnalem sie i patrzac na cycki powiedzialem ze jej do twarzy smiesznie bylo