Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Ekipa SPT
Hmmm moja panna wie ze duzo uwodzilem .CZesto mowi mi ze ciagle jest zazdrosa mimo iz jestesmy razem itp.Dzisiaj powiedziala ze jest zazdrosna o jedna panne z gg.Jak poszla ja chcialem z ta panna chwile pogadac wiec napisalem jej esa "Chodz na gg-pogadamy".Niestety wyslalem go do mojej panny(ona neta nie ma wiec wie ze nie do niej) no i zaczela sie draka.Chlopaki pomozcie
powiedz ze to tylko kumpelka, i nic cie z nia nie laczy. i jak jej na tobie zalezy, to masz nadzieje ze ci ufa i nie ma o co byc zazdrosna, bo ty bys jej nigdy nie zdradzil:) i uwazaj z telefonem
Ekipa SPT
Rusty napisał:
powiedz ze to tylko kumpelka, i nic cie z nia nie laczy. i jak jej na tobie zalezy, to masz nadzieje ze ci ufa i nie ma o co byc zazdrosna, bo ty bys jej nigdy nie zdradzil:) i uwazaj z telefonem
Widzisz Rusty mowilem jej to kilkakrotnie Ona zreszta powiedziala mi jak byla troche podpita niedawno ze bardzo mnie kocha i ciagle boi sie ze ja ja zostawie itp. Nie wiem czemu bo ciagle okazuje jej to ze ja kocham. Mysle aby na dzisiaj dac sobie spokoj - nie pisac nie dzwonic - dopiero jutro zagadac .JAk myslicie ? Dobry pomysl ?
Czy lepiej wieczorem cos zagadac ?
jak Ty myslisz:) mnie sie wydaje ze to dobry pomysl. tylko nie daj jej odczuc, ze masz ja gdzies, i ja olewasz, bo wtedy sie przekona ze mozesz z tamta druga miec jakas glebsza relacja. pokarz ze ci zalezy ale tez sie nie naprzykrzaj i nie przesadzaj
Ekipa SPT
Nie wiem czy olanie swojej laski jest dobre bo ona moze pomyslec ze nie chcesz z nia juz gadac bo masz lepsza "kolezanke" do rozmow i przez to moze sie rozleciec caly zwiazek. Lepiej zadzwon do swojej i z nia szczerze oigada, albo nie, lepiej SPOTKAJ SIE Z NIA i w trakcie rozmowy patrz jej prosto w oczy. Kobiety zwracaja na to bardzo uwage wiec uwazaj na to Jesli nie patrzysz im w oczy one odbiora to jako malo szczere albo nawet jako klamstwo.
Ekipa SPT
Ok problem rozwiazany.Zadzwonilem- odebrala. Szczera rozmowa ze boli mnie to ze osoba ktora kocham cierpi itp.Slyszalem po glosie ze po tmy co powiedzialem placze-powiedziala ze bardzo mnie kocha itp. JAk sie z nia spotkam zadbam o to aby panowal jeszcze bardziej romantyczny nastroj i powinno byc dobrze
Dzieki chlopaki
Admin
zadnych powaznych rozmow...jak ebdzie mowic ze sie o nia martwi..w.ez popatrz jej w oczy usmiechnij sie i powiedz jak chetnie bys ja przeruchal powiedz ze jest sliczna
a i zeby zapobiec pierdoleniu o tym ze zalezy ci tylko na seksie/wygladzie przytul ja zaraz po tym jak to powiesz/ pocaluj ale nie bierz sie do macania
Ostatnio edytowany przez SmokuKrK (25-06-2007 19:17:18)
Punkt G. napisał:
...SPOTKAJ SIE Z NIA i w trakcie rozmowy patrz jej prosto w oczy. Kobiety zwracaja na to bardzo uwage wiec uwazaj na to
...
Doszedłem do takiego etapu, że potrafie kłamać perfidnie prosto w oczy bez zająknięcia czy mrugnięcia powieką, bez emocji... wszystko takie wyrachowane... czasami mnie to przeraża...
kijek napisał:
Doszedłem do takiego etapu, że potrafie kłamać perfidnie prosto w oczy bez zająknięcia czy mrugnięcia powieką, bez emocji... wszystko takie wyrachowane... czasami mnie to przeraża...
jakie kłamstwo!!! jak chłopak jest w związku i mu zależy to nie ma mowy o klamstwie.
a poza tym ogólnie uważam ze nawet w PUA nie warto kłamać, bo to jest nie potrzebne (najwyżej można nie mówić prawdy )
kijek napisał:
No a nie mówienie prawdy to nie kłamstwo ??
To ten sam motyw jest, jakkolwiek to nazwiesz
"nie mówienie prawdy" to po prostu milczenie, a kłamstwo to powiedzenie czegoś co nie jest prawdą
Advanced
Boski dobrze mówi. Co nie znaczy że milczenie jest lepsze od kłamstwa. i tak dalej...
Ekipa SPT
Gadanie jest srebrem, a milczenie zlotem
Czy jakos tak szlo te powiedzenie ^^ w kazdym razie wszyscy wiedza ocb