Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
Tak sobie pomyślałem, niesiony atmosferą wakacji, i zbliżającym się końcem sesji (zdania sprzeczne : )), założe
ten temat. Może troszkę excuzerski, może nie.. Do rzeczy powiedzcie mi jak nazywacie swoje dziewczynki : ),
jakoś ostatnio stwierdziłem że wszyscy na mojej uczelni, nazwyają swoje panny podobnie, i potem ktoś zawoła słońce i zbiega się stado.
Dlatego postanowiłem zrezygnować ze straych przezwyczajeń typu: MIŚ, MISIU, ANIELICA itd.
Jako że w tej chwili brakuje mi weny, może WY napiszecie coś ciekawego, moze być z humorem, cynizmem, co wam przychodzi do głowy. No może prócz pokroju; promyczku, dziubasku itd.
Jeżeli Admini uważają że temat lipny, śmiało usuwajcie.. : )
Advanced
ja używam jeszcze
skarbie
piękna
brzydalu
złośnica
Ja lubie nadawac wlasne ksywy moim tg
Najlepszym przykladem jest :
Sihaja - Po arabsku - Kwiat pustynni ... to byl strzal w 10tke Niedosc ze cos oryginalnego to zrobilem taka kotwice na tym slowie, ze jestem z siebie dumny ... dziala do dzisiaj
Admin
cycus piczka albo pipka jak chce sie podraznic a zwykle mowie po imieniu
Advanced
wow DeMarco to jest świetne.... stwarza wyjątkowość którą pragniemy uzyskać przez te ksywki.
hmmmmmm trzeba znaleść tylko jakiś ładny język aby czerpać je
Ekipa SPT
-suko
ale nie proponuje temu wszystkim Ja ostatnio tak do swojej bylej krzyczalem od czasu do czasu z wielkim bananem na mordzie i tylko i wylacznie w swoich gronie przyjaciol. Raczej mialo to na celu podraznienia sie z nia niz cokolwiek innego ;] a tak to tak jak Smoku - po imieniu (najlatwiej )
Taa... po imieniu - ostatnio mi się imiona pomyliły
Ja rzucam txt w stylu:
- mała
- paskuda (jak zacznie się rzucać to dodaje, że tak słodka paskuda)
- slodkie stworzonko
- slonce to mowie do kazdej laski
A to co DM napisał jest wyjebane na maksa
W przypływie czułości i dobrego humoru wymyśliłem dla mojej "Skarabeuszku" ale powiedziała, że wyzywam ją od robali
wszystko zależy od dziewczyny
słyszałem jak koleś mówił do dziewczyny "mój wielorybie" (a laska na prawdę ważyła ze 100kg) i jej sie to podobało
dlatego myślę ze najlepiej znaleźć jakaś cechę u dziewczyny która Ona tak naprawdę lubi i na tej podstawie coś wymyślić.
zauważyłem ze jak dziewczyna jest około HB9-10 to lubi jak sie do niej mówi "piękna", a jak jest przeciętna to ją to wkó...ia i denerwuje, dlatego myślę, że najbezpieczniej znaleźć coś co pasuje tylko do niej (przynajmniej Ona musi tak myśleć )