Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
Witajcie
niedawno przez przypadek wpadł mi w ręce link do stronki na której był filmik z flash mobu w liverpurze....
dla niewtajemniczonych flash mob to jest umówiona akcja w środku miasta o określonej godzinie mająca na celu totalny idiotyzm i zaszokowanie widzów
na filmiku była bitwa jakiś 100 sób na poduszki w środku miasta. Totalnie odjechana akcja
wspominam o tym ponieważ zastanawiałem się nad urozmaiceniem mojej inner game oraz ćwiczeniem pewności siebie i spontaniczności poprzez wskrzeszeniem tej inicjatywy we Wrocku.... o ile wiem chyba flash mob u mnie w mieście podupadł.
Największa grupa Warszawska (WFA) stała się wręcz kultowa w stolicy, o ile mi wiadomo, przyciągając na swoje akcja czasami nawet 2tyś osób.
co myślicie o tym??? braliście może już udział w czymś takim??
Ekipa SPT
u mnei w OL kiedys pod raztuszem zebralismy sie. Bylo okolo 500 osob i wszyscy naraz nalozyli mikolajowe czapki Niezly brecht byl z ludzi ktorzy na nas patrzyli niektorzy dziwne miny robili
Ogolnie bardzo pozytywna akcja
Advanced
co się dzieje nikt z Wrocka nie ma zdania na temat flash mobu ????? a to ciekawe....
Advanced
Kiedyś daaaaawno o tym czytałem. Widać moda wróciła
Advanced
akcje są przewidziane jako szybkie pojawienie się i szybka ucieczka zanim kto kolwiek się zorientuje i zareaguje więc myśle że pomysł można wykorzystać tak z 3 minutki poparadować przed komisariatem to by można i tak nie będą mięć podstaw do zatrzymania... nie będziemy łamać prawa.....
Ja kiedyś myślałem zrobić taki klasyczny japoński żart
http://www.youtube.com/watch?v=Xo1R17Gq … ed&search=
Tylko potrzeba chętnych.
Advanced
heheh widziałem to już kiedyś no to jest niezłe.... zwłaszcza końcowa scena w której gościówka kuca i patrzy co sie dzieje
Haahaaa oi k**** dobre to jest .... Jesli bedziecie organizowac jakiegos flash moba tak na powaznie pisze sie na to
Jesli wezmiecie to na serio i bedziecie chcieli serio cos takiego zrobic moge pomoc wymyslec cos ciekawego narazie mam tylko nadzieje ze to nie tylko dzieciece napalenie z ktorego bedzie lipa P
Pzdr
a co powiecie na to >>>>>> http://www.youtube.com/watch?v=sb2_WYk23Iw
]:->
Ostatnio edytowany przez ChuDy (24-06-2007 16:25:02)