Ogłoszenie

Uwaga !!!

Udostępniamy Ci całą zgromadzoną tu widzę i jeszcze więcej na szkoleniach uwodzenia i flirtu:

Szkoła uwodzenia Be Alpha

Oto przykładowa opinia:

"(...)Czuje się tak zdopingowany wiedzą jaką posiadłem, że przewyższyło to moje wszelkie oczekiwania. Podrywanie lasek stało sie tak proste, że sam w to nie wierze(...) "

Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny

Serdecznie zapraszamy!

Kurs uwodzenia

#16 12-05-2007 11:23:12

Mistmare

Advanced

Re: Problem natury erotycznej..

Zachowałeś się niedojrzale, jak dzieciak. Obrazileś się zamiast załatwić to spokojnie. W ogóle traktujesz seks jakby to była jakaś rzecz którą ona może Ci dać albo nie. Krótko mówiąc unosisz się emocjami co jest całkowicie normalne w tym przypadku.

Najważniejsza rada: Wyluzuj z tym seksem, nie spinaj się na niego.

#17 12-05-2007 11:48:23

Smoku

Admin

no ale lodzik bedzie

nasteepnym razem nie obrazaj sie na nia tylko zaznacz ze cie wkurzyła...oczekuj przeprosin z jej strony i zadoscuczynienia

i tak btw...ogol fajke albo na lyso albo na krotko i nie zapomnij jej myc kilka razy dziennie

#18 12-05-2007 13:04:28

Krzysiak

Friend

4754218

nie nie Właśnie ja to bardzo dobrze rozegrałem ale wy chyba źle odebraliście Ja się nie obraziłem za to, że nie chciała tego zrobić tylko za to, że mi obiecuje a potem coś odwala.. Powiedziałem jej, że czuje się teraz głupio bo mam wrażenie, że ona mnie traktuje jakby mi tylko na tym zależało i że w sumie (co jest poniekąd prawdą) nie zależy mi na tym (szczególnie jak ma to robić z przymusu), żeby to robiła bo nie jestem jakiś nie wiadomo jak spragniony tego i że obraziłem się za to, że mi robi jakieś nadzieje a potem się odwraca plecami, choć wiedziała, że jak mnie wtedy zaprosi to będę tego chciał i że dopóki to ja jej robiłem dobrze to było wszystko ok. Powiedziałem jej wcześniej, że zaczekam ile będzie trzeba i jeśli tak się czuje to po cholerę mi takie rzeczy pisze. Przeprosiła mnie za to, bo powinna mnie przeprosić i nie zrobiłem nic co by nie było w zgodzie ze mną.

Jak się myśli głową to nie jajami
Życie radykalnie posuwa nas do czynów, których byśmy nie robili gdyby nie pod wpływem chwili

#19 12-05-2007 15:33:07

Mistmare

Advanced

ło ale zakręciłeś. to fajnie że robisz rzeczy w zgodzie z sobą, ale lepiej byłoby gdybyś to łagodniej potraktował tą jej obietnice i parł dalej nie patrząc na nią (obietnice). A Ty się obruszyłeś. Ale to Twoje zasady, nie neguje ich.

#20 12-05-2007 16:13:17

Krzysiak

Friend

4754218

Czyli ona obiecuje, nie robi nic a ja mam udawać, że jest ok?

Ostatnio edytowany przez Krzysiak (12-05-2007 16:13:35)

Życie radykalnie posuwa nas do czynów, których byśmy nie robili gdyby nie pod wpływem chwili

#21 12-05-2007 20:06:57

Mistmare

Advanced

Nie, ale nie zrażać się po pierwszej odmowie, tylko spróbować jeszcze pare razy, pewnie by się przełamała. Jeśli postąpiłeś zgodnie z sobą to jest ok, po prostu nie masz loda ale przynajmniej byłeś stanowczy.

#22 12-05-2007 20:19:49

Krzysiak

Friend

4754218

Tylko mnie nie bawi proszenie jej o to, zwłaszcza, że sama mówi, że to nie jest dla niej żaden problem tylko jej trochę głupio ale jak ja jej dobrze robie to jest wszystko ok

#23 13-05-2007 07:54:49

Smoku

Admin

mistmare...mieszasz...chlopak dobrze zagral...ukaral ja za zachowanie, ktore mu sie nie podoba, a nie jak excuser ktory udaje ze nic sie nie dzieje...dobrze to zrobil

najlepiej rozwiazac problem samemu

#24 12-06-2007 10:04:33

Wiewiór

Advanced

Moim zdaniem ok, po coś przyszedłeś nie ma tego wydchodzisz, idziesz do klepu po cukier nei ma go idziesz do następnego a nie czkeasz na dosatwę albo zapisy na kartce na cukier.
Laska jest niezdecydowana, może trochę dlatego że się zmusza, al emogę się mylić, tak czy inaczje ja bym odłaczył na jakiś czas tą kwestię i zabrał się od innej strony, może emocjonalno-uczucioweji na tym koncie grał bardziej wtedy wszystko się potoczy włąsnym rytmem.
POzdro

Mało wiem ,ale ciągle się uczę..!!     -=<KKT>=-

#25 12-06-2007 15:08:21

Krzysiak

Friend

4754218

Nie nie już jest wszystko ok za następnym razem (po tej kłótni) nie było już problemu a teraz z razu na raz jest coraz lepiej

Stopka forum

RSS