Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Witam.Doszedlem do wnisosku ze moze tego jeszcze nie bylo wiec bedzie.Wasze sposoby na odjechane zabawy z dziewczyna. Typu jazda na tandemie, zabawy z bitą smietanką , bieganie skakanie, gra w klasy, fotografie nocą, kapiele nocne, spacery po mostach, plywanie rowerkiem lub kajakiem .Macie jeszcze jakies pomysly na typowy odjazd.Dzielcie sie swoimi pomysłami.Taki typowy spontan.
Advanced
Jak w waszym mieście jest amfiteatr to możecie wejść na dach takiego amfiteatru z laską, ale to zależy czy laska będzie na tyle odwarzna
Robie wszystko totalnie na spontanie Ale wiem jedno... Kobiety uwielbiaja chodzic ze mna na zakupy (tance, wyglupy i wogole ). Jedna z 'zabaw' z czasow moich poczatkow jest taniec w kinie Biore ja na ostatnia emisje filmu w nocy i zawsze kiedy sie wychodzi leci jakis romantyczny kawalek w sali lub przy kasach ( mowa o multipleksach) wtedy biore ja za reke... obrot jeden, moze 2 (test) i jak cos to zaczynam tanczyc .... nie do przebicia Aneta do dzisiaj pamieta to bardziej niz sam film
Wystarczy spojrzeć oczami dziecka (To be like a child)
- wesołe miasteczko i gokarty
- karmienie zwierząt (no co )
- zoo
- wypad nad jezioro nocą - nie tylko by oglądać gwiazdy, ale również wykąpać się
- plac zabaw (podobnie jak brzozik) i piaskownica
- podczas deszczu - kalosze i śmigamy na kałuże
- rolki
- zwariowana fotografia
- odgrywanie ról postaci (choć sam nie próbowałem wcześniej przygotowanych - jak już to spontan)
- jeżdżenie na wózku w markecie (ale trzeba uważać na strażników )
- "kto szybszy" (nie wiem jak to bylo nazwac, jak ktos oglądał "Polowanie na druhny" to wie o co chodzi - staramy sie jak nasjszybciej odsunąć dłonie, podczas gdy druga osoba stara się w nie trafić) - również walki na kciuki.
- lodowisko
- puszczanie baniek mydlanych (najlepiej na jakimś wzgórzu czy wzniesieniu )
- puszczanie latawców
- zabawa w naciskanie dzwonków u drzwi (zaraz potem szybka ucieczka - najlepiej działa z zaskoczenia )
No na razie tyle - może coś jeszcze dopiszę później
Pozdro
Ostatnio wybralem sie na rower wsrod gwiazd z taka jedna polka to wszystko bylo fajnie i pieknie ... ale bylo takie zachmurzenie ze o gwiazdach moznabylo zapomniec
Advanced
- strzelnica- świetna sprawa, w chorzowie mozna nawet z kałacha postrzelać, niezła adrenalinka
- snowboard- można ją pouczyć jeździć, a ona wciąż wpada w wasze ramione jak sie przewraca
Advanced
off golfa polecam ;]
Szczególnie w nocy...a potem seks w samochodzie...
Pzdr.
Advanced
czy ktoś tu mówił o strzelnicy? :> heh;) jakby coś to służę pomocą w zakresie wiedzy bo praktycznych szkoleń nie prowadzę;P
btw. trenuję strzelectwo sportowe:P
i myślę że to dobry pomysł na spędzenie czasu z dziewczyną odrobina rywalizacji jeszcze nikomu nie zaszkodziła
Pozdrawiam:*
Tylko pamietajcie Nie chcecie strzelac do siebie
Chociaz z 2 strony... po strzelnicy bierzecie np. Paintball'a lub nawet wojne na ciastka - cokolwiek aby postrzelac , porzucac w siebie - moze byc ciekawe
Początkujący
Ja robie wszystko to , co nie jest normalne =] Wchodze tam gdzie nie wolno spaceruje tam gdzie nikt by sie nie odwazyl A co do zakupow z dziewczynami zajebista sprawa masa ubrań i wtedy poruszamy wyobraźnie ;p "oczywisie mozna wykorzystac rownierz przebieralnie " Fajną sprawa jest zwykły wypad na lody Wtedy smaruje dziewczyne po policzkach lodem i tak sie zaczyna , to moze fajnie podjarac atmosfere
Początkujący
To piwo w parku to dobre, ale na wypad z kumplami, a nie z TG
nom wiadrak:D piwko w parku raczej odpada, chyba że idziesz na randkę z kumplami:P
jeżeli chodzi o mnie to generalnie pełen spontan:)
z życia codziennego czerpię masę pomysłów na zajebistą randkę
między innymi z rzeczy nic nie kosztujących a wymagających troszkę wysiłku:
W moim mieście jest dużo wieżowców , zabrałem jedną na dach 24 piętrowego budynku:) zapewniam ona nigdy nie zapomni, i jak dobrze to rozegrasz będzie chciała z tobą spędzać dużo więcej czasu:)
pozdro