Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
Ok sytuacja od poczatku- od poltora miesiaca spotykam sie z pewno dziewczyna, wszystko uklada sie ok, nie ma zadnych zgrzytow itp.
Ale obecnie sytuacja jest co najmniej dziwna. Od soboty ona nie odbiera moich telefonow, nie oddzwania i nie odpisuje na sms-y. W ciagu tych 4 dni 3 razy do niej dzwonilem i wyslalem 2 eski. Przemyslalem wszystkie swoje zachowania i jestem prawie pewny, ze nic nie zwalilem, tym bardziej, ze gdy w sobote bylem z shahonem w spizu gdzie spotkalem jej przyjaciolke, bylem grzeczny jak nigdy ; ).
Zastanawia mnie czy to moze jakis nowy shittest. Moze ktos spotkal sie z czyms podobnym
p.s. dziewczyna ma 20 lat, wiec nie wyczynia cudow w takim zakresie jak gorace 16 i 17, po ktorych naglego nie odzywania sie mozna sie spodziewac
skończyła jej sie kasa na koncie <lol>
Miałem takie akcje Zerwij kontakt i jak napisze to niech wyjaśni, a jak nie to olać. ;]
Advanced
nie sadze zeby to byla sprawa kasy na koncie
miaales akcje, ze dziewczyna nagle z niczego przestawala sie odzywac?
Ja sie zastanawiam wlasnie czy to ni zaden shittest na to czy mi naa niej zalezy i czy pojade do niej wyjasnic sprawe
z tego co przerabialem lub widzialem u kumpli to...
jej text bedzie typu 'wiesz, ja musze to przemyslec' pozostaje ja olac by zatesknila, a jak i to nie pomoze to jeszcze tylko na zazdrosc aby totalnie odczula co traci.
Advanced
Odpuść ją narazie, te telefony i esy to chyba za często. Czy to jest shittest czy coś zjebałeś to i tak najlepsze rozwiązanie pozostaje tylko jedno: idź wyrwij coś innego.
Początkujący
Miałem podobną sytuację, myślę,że spotkała kogoś innego. Najlepiej idź do niej pod jakimś pretekstem i wybadaj jak się mają sprawy.
Advanced
Coś mi się to nie widzi.
Pójdzie i jak wybada sprawę? Zapyta? Jak pójdzie to pokaże jak bardzo mu zależy, a jak się nawet dowie że ma kogoś innego, to co? Zrobi scenę? Zacznie ją prosić?
Ona narazie nie chce kontaktu więc pokaż jej że Ci też za bardzo nie zależy, że to ona traci. A żeby to było jeszcze bardziej naturalne i prawdziwe to idź wyrywaj inne.
Powodzenia
Admin
nie podobasz jej sie, znajdz inna lepsza
pocwicz attraction i nie badz włazidupkiem ;p
BTW...podobanie sie to nie tylko kwestia wygladu
Advanced
hehe dzieki za liczne odpowiedzi, ale mi nie o to dokladnie chodzi co chyba Wam przekazalem.
Nie zalezy mi na niej i to co sie dzieje w tej chwili w zaden sposob mnie nie dotyka. Jedyna rzecz jaka w tym mnie niepokoi to kwestia, iż nie mam zielonego pojecia jak doszlo do tej sytuacji i o co w niej chodzi. Nie znam przyczyn jej zachowania i nie wiem jaka powinna byc moja wlasciwa reakcja, ale nie chodzi mi tu konkretnie o moja sytuacje, ale o to jak sie na przyszlosc zachowac. Jedyne co mnie wiec niepokoi to to, ze nie umiem z tej sytuacji wyciagnac zednej informacji zwrotnej ( bo nie rozumiem tego co sie stalo ) i nauczyc sie czegos dzieki temu.
Admin
heh...pisalem...zbyt niskie att ale sa tez inne mozliwosci...typu wlasnie odkryla ze ma HIVa itp itd nie warto sie nad tym glowic...z mojego pkt widzenia wyglada to tak ze po prostu jestes dla niej dobrym kolesiem, ale nie zajebistym, spotykala sie spotykala minelo troche czasu i zdecydowala ze nie chce sie pakowac w ten zwiazek
Advanced
z attraction nie bylo problemu zadnego, gdyby o to chodzilo to nie byloby problemu i nawet bym o tym nie pisal tu bo wiedzialbym co zrobic i gdzie byl blad. Problem jest gdzie indziej i nie mam pojecia gdzie.
Advanced
Możesz się z tego nauczyć tego że nie ze wszystkiego mozna wyciągnąć jakieś sensowne wnioski. Powodów które powodują taką reakcję jest wiele. A "DOKłADNIE TEN" zdarzy Ci się pewnie raz w życiu.
Jak będziesz zastanawiał się co ona myśli, analizując ciągle i ciągle przeszłość, to staniesz w miejscu. Koledzy podali Ci dużo przyczyn, dlaczego ona to zrobiła, ale po co się tym przejmować? Może się dowiedziała coś o Tobie, co nie powinna? Albo się boi czegoś - np. jesteś tak zajebisty dla niej, że myśli sobie "Cholera, zerwie ze mną dla innej i wpadnę w depresję. Może lepiej skończyć to wcześniej, żebym nie cierpiała?" NIE wiem Różne syfy mogą się pojawić w ich glowach - czasami nawet one same nie wiedzą co robią.
Przeanalizuj ostatnie 7 dni waszego kontaktu... moze czegos sie przestraszyla? Moze za czesto sie kontaktowaliscie? Nie mozna wykluczyc ze kogos spotkala Jednoczesnie nalezy brac pod uwage nawet najbardziej nieciekawe opcje
Poprostu teraz zwolnij z nia i czekaj na reakcje
Advanced
Hehe z nia nie mam juz zamiaru nic. Ciekawi mnie tylko co skalania kobiety do takiego typu zachowania, nie chodzi mi o przestanie bycia razem, ale o sposob w jaki to sie robi, czyli nieodbieranie telefonu, zaprzestanie jakiegokolwiek kontaktu bez slowa wytlumaczenia.