Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
http://przekroj.pl/index.php?option=com … &Itemid=51
nie wiem jakie wasze zdanie na ten temat, ale moje jest takie ze nadchodza ciezkie czasy. Teraz podchodzac do laski bedziesz sie musial glowic czy ktos juz uzyl takiego otwieracza, albo ze jakis koles 5 minut temu tez jej pytal o liczbe od 1 do 10. Jest tez nie jako reklama tych kursów, ale teraz dziewczyny stana sie ostrozniejsze, a pua bedzie coraz wiecej.
pzdr
Advanced
Jeśli będziesz miał rame, bedziesz pewny siebie, bedziesz spontaniczny, opanujesz materiał to napewno taki 'noob' nie bedzie zadnym zagrozeniem
Ostatnio edytowany przez After (30-04-2007 15:37:12)
To ja wam pokaże co napisałem kumplowi na jego : 'ale zjeba z tym przekrojem'.
-jee tam zjeba
mnie to w sumie jebie
wiesz ile osob przeczytalo do konca
albo chociaz w polowie?
moze 60% ludzi, którzy to widzieli
30% z nich ma juz kobiety
bo to 'przekroj'
wiec skierowany do ludzi juz 'ustabilizowanych'
7% z tych 30% to kobiety
a nawet niech 10%
to zostaje nam 20 %
10 % to excuserzy ktorzy mysla ze to wszystko pic na wode za gruba kase
5% czytajacych juz sie interesuje NLP
i czytalo publikacje Batki
3% szkoduje 1370zł, bo pewnie niewiele zarabiaja
a jedynie 2% MOZE zainteresuje sie tymi metodami
niech to bedzie 20 osob
ho ho
ale duzo
Tyle. Pozdro.
Ekipa SPT
eee tam NLS ... Juz dawno jest z nany w Polsce i czesc lasek zna go i jego metody dzialania... co nie znaczye ze nie da sie ich juz poderwac... poprostu ta technika jest juz znana ;] nie zdziwil mnie ten artykol wogoel niech se bedzie akurat ja nie uzywam NLS tak nachalnie mozna powiedziec ze wogole
Powiem wam cos ;] lepiej robcie swoje a nie szukajcie na sile artykulow w gazetach i patrzenia jak to sie rozprzestrzenia ;]
Moje zdanie jest takie ... zle czasy nadchodza jedynie dla IDIOTOW uzywajacych stale tych samych napisanych na kazdym forum openerow, rutyn, badz negow nie wiem co jeszcze stosujecie. Boy taka delikatna uwaga, jesli napisales tego posta pewnie jestes jednym z kolesi ktorzy wykorzystuja czyjs material by podrywac laski. Nie mam nic przeciwko dzieki takim ja wy dziewczyny moga zobaczyc wyjatkowowsc tych kolesi ktorzy dzialaja sponytanicznie pelnym luzem i sa 100% soba.
Nie stosuje zadnych obranych taktyk, moge jedynie wzorowac sie na materialach PUA, jestem soba, nie musze sie martwic czy zachowam odpowiednia kolejnosc w przedstawianiu dziewczynie swoich walorow.
Pzdr
Advanced
nie wyszukuje na sile artykułów tego typu, poniewaz najzwyczajnej w swiecie nie mam na to czasu, na tego trafilem przypadkiem, i chcialem poznac opinie innych. ChuDy masz racje calymi dniami czytam to forum i ucze sie tego na pamiec =] a pozniej jąkam sie i czytam po kryjomu z kartki...