Ogłoszenie

Uwaga !!!

Udostępniamy Ci całą zgromadzoną tu widzę i jeszcze więcej na szkoleniach uwodzenia i flirtu:

Szkoła uwodzenia Be Alpha

Oto przykładowa opinia:

"(...)Czuje się tak zdopingowany wiedzą jaką posiadłem, że przewyższyło to moje wszelkie oczekiwania. Podrywanie lasek stało sie tak proste, że sam w to nie wierze(...) "

Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny

Serdecznie zapraszamy!

Kurs uwodzenia

#1 21-04-2007 19:55:41

Blek

Advanced

mLTR?

Wczesniej nigdy nie pomyslalbym, ze bede mial takie problemy kiedys - PU jest piekne

Otorz znam 3 kobiety przez okolo jakies 2 tygodnie, widzialem sie z kazda po okolo 4-5 razy, ale jest problem bo to sa troche romantyczne panny, ktore bankowo nie zgodza sie na mLTR i teraz prawdopodobnie musze sobie wybrac najlepsza a pozostale dwie odrzucic. I tu jest problem bo nie bardzo wiem jak to zrobic - nie jestem chamem i gnojem i nie mam zamiaru nikogo ranic tylko dlatego ze "jestem aPUA" i moge pozniej poznac jakies inne. Niby zadnej nic nie obiecalem, ale nie chce po prostu zeby potem ktos przeze mnie cierpial. I tu mam pytanie jakby to zrobic tak delikatnie, albo jeszcze lepiej - jesli komus udalo sie miec jakies mLTRy (a na pewno troche takich osob tu jest) to moze ktos mi opisze jak mozna cos takiego rozegrac i czy romantyczna dziewczyna jest w stanie taki stan rzeczy zaakceptowac? Dzieki z gory

cheers, Blek

Kill the spiders... and save butterflies

#2 21-04-2007 20:26:21

Punkt G.

Ekipa SPT

Popros, a moze dostaniesz :P

Re: mLTR?

Siema.
Jesli laski sa w wieku 16-18 (nie wiem w jakim wieku ty jestes wiec powiedzmy ) to nie sa w stanie zaakceptowac mLTR. Sam obracam sie w tym przedziale i nie spotakalem jeszcze laski ktora by sie godzial na cos takiego ;] dlateog tez rzadko jestem w jakimkolwiek zwiazku A teraz wracajac do tego jak chcesz z nimi zerwac... to moze poprostu zacznij rzadziej sie z nimi spotykac i nie wykazywac unicjatywy jesli chodzi o te dwie. Mysle ze same sie kapna ze to jest koniec a jak zobacza Cie na miescie z ta ,ktora wybrales to juz masz problem z glowy

pzdr. Punkt G.

Pzdr, Punkt G.
.:The pure and simple truth is that getting women is precisely as easy or as difficult as you think it is:.
.:Nie pozwol by lek przed podejsciem wyeliminowal Cie z gry ! :.
.:Osiagaj cele, jest ich wiele :.

#3 22-04-2007 00:35:13

brzozik

Advanced

2900350

Bad Boy mówi coś o szczerości. Dokładnie nie pamiętam. Dobrze gdybyś obejrzał jego :
Advanced Pick-Up Arts by Badboy

Nie wiem czy przypadkiem nie ma tego na forum.

Pozdro!

Uciekając od księcia, Kopciuszek zostawił drugi but na podłodze, spódniczkę na żyrandolu, bluzkę na komodzie... Ale o tym bajka milczy.

#4 22-04-2007 05:50:27

Wogenke

Ekipa SPT

...a co myslicie zeby im wkrecic akcje zostanmy przyjaciolmi....? jak dla mnie to podstawy masz...  moze Malenka wie cos o psychice kobiet w takim wieku... a  Badboy mowil i to sporo... jesli dobrze pamietam...

#5 22-04-2007 10:26:06

Blek

Advanced

panny mają 20 i 2x 21 lat, więc jak dla mnie młode już nie są

Enyłej z rozmów z wingami i opinii na forach wynika, że najlepiej byłoby strzelić je z LJBF i prosto z mostu powiedzieć ze seks też wchodzi w grę i zobaczyć reakcję I tak są już spisane na stratę

cheers, Kamil

#6 22-04-2007 15:59:10

maleńka

Advanced

Wogenke- nie wywołuj wilka z lasu ;P eheheh;)
O mLTR to ja chyba za dużo powiedzieć nie mogę, sama chyba nigdy bym się na to nie zgodziła bo nie umiem się dzielić facetem;P (pamiętajcie że kobiety są bardzo zazdrosne)
A ogolnie to na mLTR można liczyć z dziewczynami ktore po pierwsze są trochę starsze i mają jakieś tam większe "doświadczenia" a po drugie nie są romantyczkami. Wiecie...romantyczki marzą o księciu z bajki, rycerzu na białym koniu ktory będzie tylko jej, a ona będzie dla niego jedyną... No tak już jest, na mLTR dobre są dziewczyny ktore a) same to zaakceptują w pełni, b) są odważne i lubią seks
ale to tylko moja opinia, nie gwarantuję sukcesu:P

A jak chcesz to sprawdzić to zacznij luźną rozmowę na temat "trojkątow" i wolnych związkow a przekonasz się jakie mają podejście do takich rzeczy... chociaż ja uważam że z romantyczkami w wieku 20-21 się nie uda.

Ps. jakby facet mi powiedział że "przykro mi maleńka między nami tylko przyjaźń ale seks też wchodzi w grę" to cało by ze spotkania ze mną nie wyszedł;P ale...to inna bajka.

Pozdrawiam;) Maleńka....

"Kobieta - jedyna istota, która równocześnie jest pułapką, przynętą i tym, co tę pułapkę zastawia."
"Mężczyzna zakochuje się tak, jakby spadał ze schodów: to po prostu wypadek."

#7 22-04-2007 17:19:32

Krzysiak

Friend

4754218

Tak mnie 1 rzecz zastanawia w sumie.. Bo po co mLTR skoro sie nie uprawia seksu? Dla szpanu? Mnie tam z resztą nigdy do czegoś takiego nie ciągnęło.. Wolę mieć jedną zajebistą partnerkę niż kilka i nie móc się zdecydować ;p Z resztą ja bym się chyba nawet bał, że jak już coś takiego zacznę robić to potem nie będę mógł stworzyć prawdziwego związku z jedną kobietą.. Nie wydaje mi się, że są to excusy bo naprawdę takie coś nie wydaje mi się potrzebne

Jak się myśli głową to nie jajami
Życie radykalnie posuwa nas do czynów, których byśmy nie robili gdyby nie pod wpływem chwili

#8 22-04-2007 19:21:52

Blek

Advanced

Też chętnie miałbym jedną pannę, ale wpadnięcie w związek będzie oznaczało zapewne zaprzestanie treningu, a mam dużo do nauczenia się więc na razie trzeba jakoś lawirować i się nie przywiązywać, bo cała dotychczasowa nauka pójdzie w las

cheers, Blek

#9 22-04-2007 20:07:06

romeo

Advanced

maleńka napisał:

jakby facet mi powiedział że "przykro mi maleńka między nami tylko przyjaźń ale seks też wchodzi w grę" to cało by ze spotkania ze mną nie wyszedł)

No cóż, ja mam koleżankę, która na to patrzy trochę inaczej. Czasami jak się spotykamy to kończy się to w łóżku. Taki sex bez zobowiązań. Ona ma chłopaka, ja miałem dziewczynę ale w niczym to nam nieprzeszkadza. A jezeli chodzi o wiek to ona ma 23 ja 24. Tyle że o tym wszystkim wiemy tylko my (ze względu na jej faceta, który zapewne nie zaakceptowałby takiej sytuacji).

-----------------------------------------------------
"wyczuć taką chwilę w której kocha się życie.."

#10 22-04-2007 21:58:39

kijek

Advanced

1347431

A teraz i my

No risk, no fun

#11 28-04-2007 17:08:29

Krzysiak

Friend

4754218

No cóż takie akcje to tylko kwestia sumienia Ale badz co badz smieszne

Jak się myśli głową to nie jajami
Życie radykalnie posuwa nas do czynów, których byśmy nie robili gdyby nie pod wpływem chwili

#12 28-04-2007 18:30:12

soa

Advanced

3430379
Call me!

Blek napisał:

Też chętnie miałbym jedną pannę, ale wpadnięcie w związek będzie oznaczało zapewne zaprzestanie treningu, a mam dużo do nauczenia się więc na razie trzeba jakoś lawirować i się nie przywiązywać, bo cała dotychczasowa nauka pójdzie w las

cheers, Blek

Niechcesz LTR ? zostw tak jak jest, rozwijaj sie dalej . spotykaj sie z nimi dalej, rob to co do tej pory. Cwicz i ucz sie, poznawaj noewe laski. Jezli chcesz byc dobry w PUA musisz byc choc troche romantyczny, dlatego zrob to dla nich, a raczej dla siebie Jezeli wasza znajomosc pojdzie dalej, wasze interreakcje, zachowania będa bliskie, moze ktoras bedzie chciala LTR (moze sie tak zdazyc) badz szczery powiedz ze spotykasz sie z innymi dziewczynami. Proponuje ci to odrazu powiedziec ze spotykasz sie z innymi dziewczynami, to Ci wiele ułątwi. Dziewczyna albo dalej bedzie kontynułowac znajomosc lub cie oleje, (jak jest jebnieta) , ale wtedy nie bedziesz mial sobie nic do zarzucenia.

pzdr
soaX

"Kto sie waha ten czeka...czeka...czeka i traci"

#13 28-04-2007 18:40:14

DeMarco

Friend

6060645

Lepiej byc szczerym i odrazu mowic o tym co sie dzieje ... doswiadczenie mnie tego nauczylo i teraz jade dalej wdl. tej zasady - poprostu ulatwia zycie

PUA GLIWICE / METAMORFOZA WARSZAWA / DeMarco LSC Coaching
Keep Gamin'

#14 28-04-2007 21:16:17

Smoku

Admin

moja pierwsza rada...wchodzcie w LTR z panienka ktora jest naprawde dobra...i ktora mozecie pokochac...

teraz jedziemy dalej:

smiesznie was programuje ta cala spolecznosc...

Dziewczyna albo dalej bedzie kontynuowac znajomosc lub cie oleje, (jak jest jebnieta) , ale wtedy nie bedziesz mial sobie nic do zarzucenia...

panowie czy to ze BB powiedzial ze lepiej miec 2 panienki to znaczy ze wy musicie tak robic ? zrozumcie ze dla kobiety, która w was sie zakocha to jest najwieksza hańba (dlatego nie nazywałbym ich "jebnietymi")...i najgorsza rzecz która mozecie jej zrobic...co innego jak macie 2x party chick ktore chca tylko seksu to tu mozecie dzialac...

Pytanie...po co trenujesz ? jezeli ta panienka jest zajebista...to zostan z nia...inne odstaw na bok

Zerwac to chyba sam umiesz i to nie jest takie trudne ;p

no ale panowie znowu slepo nie wierzcie w moje slowa ;p ja mam swoj system wartosci...wy macie swoj...przemyslcie sobie co dla was w zyciu jest najwazniejsze...co chcecie osiagnac...jacy checie byc...wtedy dokonujcie wyboru

#15 28-04-2007 23:50:23

Blek

Advanced

To tak trenuję bo mnie to bawi i moje interakcje z kobietami nadal nie są takie jakie mogłyby być Co do panienek żadna z nich nie jest odpowiednia na moją stałą partnerkę - nie czuję do nich nic prócz pociągu fizycznego no i może troche je lubię

A teraz jak się toto rozwinęło Z dwóch zrezygnowałem - powiedziałem po prostu, że to nie to i już mi się nie chce spotykać, jedna naprawdę fajna dostała szczerością.... i co mnie bardzo zdziwiło poszła na taki układ przyjacielski seksik i jakieśtam spotkanka - wydaje mi się jednak, że skrycie ma ona nadzieję, że mnie usidli... kto wie może się jej uda, jest naprawdę fajna

Przy okazji po drodze znalazłem drugą kochankę - typową party chick, która odreagowuje ze mną to jak zjebanie traktuje ją jej facet, a po drodze pracuję nad trzecią ale to się zobaczy ^^

Oficjalnie zatem uważam, że opanowałem sytuację, szczerość ponad wszystko - mieliście rację EOT ^^

Stopka forum

RSS