Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
Na początku chciałbym powitać wszystkich.
Jest to mój pierwszy post na tym forum, mimo że jestem już z wami miesiąc i przyglądałem się waszym dyskusją oraz czytałem wasze posty, porady, dodane e – booki itd. Wasze forum czyma BARDZO WYSOKI POZIOM.
Przechodząc do problemu, chciałbym na początku powiedzieć, że podrywaniem(PuA) intersuje się już okolo 8 miesięcy, z różnym skutkami, byłem również raz sarge. Na poczatku gdy zaczełem stosować techniki, wychodziło naprawde dobrze. Spotkałem się z dziewczynami często, było zawansowane kino. Potrafiłem podejść do 80% dziewczyn na ulicy, zacząć spokojnie rozmowe, z pozytywnym ich odbiorem. Po okolo 5 miesiącach wyjechałem do Włoszech do pracy na 2 miesiące. Jak wróciłem do Polski zaczełem od dalej podrywać dziewczyny i prowdzić lifestyl(Kurs tańca, Basen, Siłownia, Bieganie) uwilebiam to robić, dalej to sprawia mi wielką frajde . Jednak z dziewczynami było gorzej, były cholerne exiuzy. Przeglądnełem więc troche materiału to sam co przedtem czytałe, jak zaczynałem. Wiem jak mam chodzić jak mam mówić, jak patrzeć, ale po prostu jak próbuje to stosować, klapa za klapą, myślałem pozytywnie, ale nic z tego. Czytałem ksiązki psychologiczne, dokładnie wszystko z tego forumi i praktykowałem, jednak z negatywnymi skutkami po powrocie.
Ostanio, jak zawsze poszedłem do pizzeri. Weszedłem, a tam dwuch kumpli. Siedzieli z dwoma dziewczynami, ładnymi(hb7, hb8+). Uśmiech na twarzy, podchodze do nich, witam się z kumplami. A do dziewczyn mówie jak zawsze „Czesc dziewczyny”. A kumpel do mnie „Przywitaj się z dziewczynami” , a ja jak idiota podałem im ręke i sie przedstawiam. Po chwili jeszcze dorzucił „pocałuj w ręke” zanim podałem ręke drugiej dziewczynie, więc biorąc ręke drugiej dziewczyn pocałowałem. Kompletne DLV. Zrobili ze mnie frajera jak nigdy. Dopiero to do mnie dotarło jak zobaczyłem jak dziewczyn się na mnie paczą, mój wzork zaczoł latać po całej Sali, zdenerowałem się(wiem że pownienem mieć to w dupie ale uświadomiłem sobie to dopiero jak wszydłem z pizzeri). Wyglądam tak samo jak dawniej, to znaczy przed wyjazdem. PRZYJACIELE dalej mnie traktują jak alfa. Czuje się już gorzej, bo 1,5 miesiąca czasu bez kiss close gdzie tu dopiero do fuck close;(
Wdzieczyny bede za KAZDĄ porade.
P.S: Jeśli uważacie, że zaśmiecam forum. To usuńcie oczywiście. Nie chcę zaśmiecać tego forum.
Advanced
Moja rada jest taka: aby coś zyskać, musisz cos stracić. Wiele razy ubolewałem jak Ty, zajmowałem się samym soba a nie przykladałem ręki do tego jak gram. Nie potrafiłem sie przełamać. Fajną rzecza jest znalezienie sobie winga. Na poczatku uważałem, że jest on zbędny... ale jednak odgrywa znaczącą role pomagając budować attract. Spotkaj się z starymi targetami... porozmawiaj z nimi i zacznij żyć. Moim zdaniem nie ma uniwersalnej metody na to abyś wyszedł z domu i zaczął uwodzić zajebiste laski. Uświadom sobie, że te laski pragną seksu właśnie z Tobą, dałyby wszystko aby z Toba porozmawiać
Pozdrawiam, Versigo
Ekipa SPT
Mysle ze twoj problem polega na inner game a nie na tym jak chodzisz ;] Postaw sobie znowu jasne i konkretne cele i daz do nich z zgodnie ze swoimi zasadami ;] I nie ulegaj pod naciskiem grupy :]
pzdr
Punkt G.
Dzięki za te rady...... Mam coś cholernie podobnego ;]
Advanced
Chyba rozumiem o co chodzi. I skorzystam z waszych porad. DZIĘKI.
Właśnie wróciłem z długiego weekendu, super było, poznałem super laske, Ogromne KINO, blisko FC.
Big THX all za rade. Popracowalem nad inner game, pomogło. CHYBA sie zakochałe a ten weekend miał być tylko treningiem:P
Pozdroawiam ALL
Nevion
Ostatnio edytowany przez Nevion (03-05-2007 20:39:48)