Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
Sqrt9 założył nowe forum. Myślę że można by się z nimi połączyć. Jeszcze wcześniej, jakiś rok temu BoskiGonzo z Zenithem założyli www.tu06.fora.pl Popatrzcie jak nasza społeczność rozbiła się po odrębnych forach. Po co to wszystko. Zróbmy JEDNO forum, na którym będą wszyscy z forum TU. Niech będzie grupa WRITE tak jak na uwodzenie.fr.pl, że tylko wybrane osoby będą mogły mieć prawo pisania, a reszta będzie mogła tylko czytać albo w ogóle nie będzie mogła ani pisać ani czytać.
Moderator
www.tu06.fora.pl <--- to forum już nie istnieje , tzn jest ale jakiś czas temu była fuzja i wszyscy przenieśliśmy sie na inne, teraz na MP nikt nic nie pisze bo materiały zostały przeniesione.
Pozdro
Advanced
Hamprey napisał:
wszyscy przenieśliśmy sie na inne
Na które inne?
Moderator
nie mogę podać adresu, a nawet gdybym to zrobił nic by to nie dało gdyż dostęp do niego jest i tak zamknięty.
Friend
Ja od tego forum zaczynałem, jestem i będę . Patrzeć jak to forum się rozwija.... bezcenne
Mi to leży czy fora się rozwijają, czy powstają nowe - ważne żebym ja się rozwijał
A że lubię Was po prostu chłopaki, nie potrzeba mi poznawać innej wiary i dlaczego miałbym zmieniać forum, które teraz i tak dobrze prosperuje.
Tutaj są sami swoi - I TO MI SIĘ PODOBA
Pozdro
Ekipa SPT
Zmienic forum... nie dizekuje nie teraz jesli chca sie zjednoczyc to niech sami do nas przyjda
Polubilem ten klimat na tym forum i nie zamierzam stad uciekac
Po drugie nie interesuje mnie wnikanie do dalszych "bardziej zaawansowanych" ludzi z PUA. Gram dla siebie nie dla innych.
Powiem tak ... tworzyc kolejne forum, aby jednoczyc reszte ... niby kazdy tak mowi i mamy tyle syfu w necie ze masakra... nie po to lacze forum PUA GLIWICE (warsztatow) z SeductionPoland zeby ktos mi powiedzial, ze czas na zjednoczenie-wiec zakladajmy kolejne. SeductionPoland mnie przyjelo, ja przyjelem to forum... jak ktos chce sie jednoczyc to niech jednoczy sie pod sprawdzona marka
troche glupio mi o tym pisac ... zalogowalem sie na forum sqrta9 i powiem wam .... liczYlem na cos lepszego ...
Jak sam napisalem w mailu do sqrta liczylem ze wszystkie glupie, bezsensowne pytania zostaly zadany juz na TU
ale mylilem sie, moze jeszcze sie nie przekonalem do tamtego forum a moze ono faktycznie jest tak hujowe jak mi sie zdaje bez obrazy ...
.. to kontynuacja forum TU a to wielka porazka. Amen
Osobiscie wole to forum, i tych ludzi
Tajne fora powstają w skutek wzrostu wiedzy każdego z nas, mamy odpowiednią wiedzę którą chcemy się dzielić z najlepszymi . Ja osobiście nie lubię się wymieniać wiedzy z początkującymi po prostu śmieszy mnie to wiedząc że może i kiedyś taki byłem, Tajne fora pomagajać w z integrowaniu się danej grupy i zapoznaniu .... Dosyć przydatne
A ja lubie dzielic sie wiedza i pomagac poczatkujacym - poniewaz wole zeby zdobyli normalna i porzadna wiedze niz rozpierniczali wszystko i wszystkich do okola przez tworzenie sie klonow
Advanced
tworzenei kolejnych forów to tworzzenei polis miasta w mieście, ale z drugiej strony można takie działania zrozumieć. Mi osobiście Sp się podoba i nie pisze juz nic na Tu od 4msc choć mama senstyment do tego fora... ale świat idzie do przodu a my znim dlatego będ ai nowe fora powstawać...
Advanced
O tym forum dowiedziałem się z TU i od tamtej pory jestem tu regularnie. Z czasem częściej zaglądałem tutaj niż tam aż do momentu że olałem TU, za dużo tam spamu jest.
Jeszcze nie jestem ekspertem i do porad się nie zabieram, wkońcu wy jesteście w tym lepsi. Niemniej czytam wszystko i wchłaniam wiedzę tego forum. W tym momencie chciałem wam chłopaki podziękować, za wasze rady, materiały i zaangażowanie, no i za to że przy selekcji mnie nie wyrzuciliście Lubie klimat tego forum i ludzi go tworzących. Pozdrawiam Was chłopaki ( i dziwczyny
)
!! SEDUCTION POLAND !!!