Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Witam.Pytanie jak w temacie jakie polecacie komedie romantyczne ?
P.S.
Aby byc prawdziwym graczem trzeba obudzic w sobie naturalnego gracza którego kazdy z nas gdzies ma w sobie gleboko uspionego i wesprzec go odpowiednimi technikami które wyciagajmy z rekawa jak ASY.
Advanced
Mi teraz wpadają do głowy tylko te tytuły
- Zakazany Owoc,
- 50 pierwszych randek,
- Ja cię kocham, a ty śpisz.
zdecydowanie
'Terminal' z Catherine`a Zeta-Jones i Tom`em Hanks`em...
Początkujący
Mój typ to: "Komedia Romantyczna" (ang. Date Movie), też godny uwagi film, jest przezabawny, a końcówka wiadomo, jak to komedie romantyczne
Advanced
Moge podac 2 filmy
1. Apartament.... mysle ze podczas filmu koobieta moze sama sie rozpalic i miec ochote
2. Szkoła uczuc.... jesli chcesz pokazac ze jestes romantykiem to chyba najlepszy film. Osobiscie mi sie bardzo podobał.
Dzisiaj oglądałęm 'Miłość! Nie przeszkadzać ' Bardzo mi się podobał...
bo to jest ROMANTYCZNE... mozesz sie niejednokrotnie nauczyc co jest romantyczne dla kobiet...
The Rules Of Attraction/Żyj szybko, umieraj młodo - troche poschizowany i raczej jest to rodzaj anty-romantycznej komedii
Before Sunrise/Przed wschodem słońca - praktycznie same dialogi czynia ten film ciekawym
Raz tylko zdarzyło mi się pytać kobiety co sadzi o komediach romantycznych, dodam że była to mężatka. Zaczeliśmy rozmawiać na temat "Apartamentu" i scenach kiedy to zakochani spotykają się na lotnisku. Niestety usłyszałem, że nijak ma się to do prawdziwego życia, pomimo tego iż film jej się podobał
A skończyliśmy na odprowadzaniu jej i koleżanki do domu oraz małym droczeniu się - kto tu kogo prowadzi
Ostatnio edytowany przez <sweet> (12-04-2007 22:53:25)
Początkujący
To ja dodam od siebie:
Step Up czyli taniec zmysłów
Nigdy w życiu - stary polski
Była tego cała masa... jak sobie jeszcze coś dobrego przypomnę to dopisze
Osobiscie polecam ' Diabel sie ubiera u pracy ' ... wazne jest zapamietac akcje jak projektant mody podrywa glowna bohaterke ... nastepnie zapamietac jego slowa jak omija shit testy (LMR) od bohaterki i po calym filmie dokladnie to samo zrobic na TG zreszta to byl jeden z najsmieszniejszych fclosow w moim zyciu
Serio polecam
Advanced
DeMarco - chyba chodzi Ci o film "Diabeł ubiera się u Prady"