Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Powiesz jedna ciekawa rzecz to bedzie ona ciekawa i interesujaca,powiesz kilka ciekawych rzezcy to TY bedziesz ciekawy i interesujacy!
Dopasuj sie dolaski a potem zacznij ja prowadzic!
1.Kinetyzacja
2.zescian
3.ing story
4.smiech "c" i "u"
5.Uzuciowosc na podstawie wzroku
6.Nls
7.Cooky and funny
8.Domyk z cmokiem
Advanced
Hmm , stosuje się do tego ale pomijam NLS bo zabardzo się na tym nie znam, za to nadrabiam pkt. nr 5 Pozatym mam problem z domknięciem z cmokiem . Przeważnie zostaję przytulony i pocałowany w policzek. Reszta jest wporządku , aha zamiast sześcianu uzywam Lodowej Komnaty. To tyle...
Advanced
wedlug mnie obojetnie w jakiej kolejnosci stosuje sie te wszystkie sekwencje...wazne zeby miec odpowiednie BL...byc alpha...prowadzic ostre kino i byc cooky and funny...z poczatku...ja to mieszam...od kazdej teraz slysze ze sie zmienilem...i o to chodzi
Bładzio
Początkujący
A uwzgledniasz w tym rapport?? Moim zdaniem podczas randki rapport jest znacznie wazniejszy...
Tak wogole chyba za duzo DHV...Jesli masz juz u niej attracta to rapport wal...
PS. Pisze sie nie "cooky" tylko "cocky"
Początkujący
to co wymieniles to typowe rzeczy podnoszace attracta...zgodze sie ze rowniez dostajesz dzieki nim troszke rapportu...ale musisz pamietac jeszcze o więzi, zrozumieniu, a to w tych dhv dostajesz w sladowych ilosciach...
Advanced
b1aly - rozwiń punkty bedzie ciekawsze pole do dyskusji jak to wygalda u nas... Ale w sumie stosuję podobny zestaw tylko że czasem korektuje w zależności od otoczenia hehe wiec to co 6 moze być 1 hehehe:lol:
Gość
5.Uzuciowosc na podstawie wzroku
Wszystkie inne kumam oprocz tego, moze sie z tym spotkalem ale teraz nie wiem o co kaman, mozesz wyjasnic?
koledzy ja to pisalem po to by pokazac co mozna uzyc,wiadomo ze nie bedziesz uzywal wszystkiego bo laska pomysli ze jestes dziwny i znasz tylko sztuczki hehe...
Uczuciowosc wzroczna jest wyciagnieta z GRY,mowisz lasce ze wiesz ze jest uczuciowa,a ona ci mowi po czym to poznales a ty mowisz ze jak nad czyms sie zastanawia to najpierw patrzy w dol a potem w lewo,oczy moga duzo powiedziec o osobie, a potem mowisz co dzis jadlas na obiad?znow to zrobilas:)
no i bardzo dobrze bialy ze zapoczaktowales coś takiego..ja np. po approachu strzelam niebieskie irysy, ppz,pozniej jest izolacja , pozniej troche waty nudowej, pozniej opis kolorow na podstawiejej ubrania, jakiss pattern...jeden czy drugi i jest attraction, ring story i opowiesc o brzuszku vs. glebokiego pocalunku i kiss-closse...( jesli wyczuje jej oczy ze chca tego ), z reguły wychodzi w pubo-dyskotekach...kolejnosc stosowania rozna,
P.S wiadomo kalibracja, kalibracja, kjalibracja , jak sie da kissnąć predzej to sie nie pierdziele. Pozdrawiam FAM
Panowie,
jeżeli chodzi o kiss close, to najlepiej jest do tego doprowadzić gdy się jest bardzo blisko kobiety i wtedy zbliżamy się na tyle blisko by czuła nasz oddech ciepły na szyi, lub na polikach, w między czasie wodzimy ją naszym zapachem (dobra woda kolońska!). Później zaczynamy punktowo całować szyję.
Spróbujcie i się przekonacie, że dziewczyna nie wytrzyma napięcia i sama zacznie was całować w usta ;-)