Ogłoszenie

Uwaga !!!

Udostępniamy Ci całą zgromadzoną tu widzę i jeszcze więcej na szkoleniach uwodzenia i flirtu:

Szkoła uwodzenia Be Alpha

Oto przykładowa opinia:

"(...)Czuje się tak zdopingowany wiedzą jaką posiadłem, że przewyższyło to moje wszelkie oczekiwania. Podrywanie lasek stało sie tak proste, że sam w to nie wierze(...) "

Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny

Serdecznie zapraszamy!

Kurs uwodzenia

#1 22-03-2007 17:59:33

iknow

Advanced

maly problemik

Witam, jestem od jakiegos czasu z laska, wszystko fajnie, tyle ze nie dopuszcza mnie do dolnej czesci ciala, to znaczy jak to robie to mowi zebym przestal z gorna czescia nie ma problemu, mozliwe ze nie ma jeszcze do mnie zaufania, bo dlugo sie nie znamy, mysle zeby zrobic tak jak w nls   Ciekawość Zaintrygowanie Fascynacja drugą osobą Zaufanie Pożądanie (<--z powerfull seduction jakby ktos niewiedzial) tyle ze nls'u nie stosowalem za duzo.

#2 22-03-2007 21:24:34

Krzysiak

Friend

4754218

Re: maly problemik

hehh skądś to znam Mi tam się w końcu udało jak miałem taką sytuację

Jak się myśli głową to nie jajami
Życie radykalnie posuwa nas do czynów, których byśmy nie robili gdyby nie pod wpływem chwili

#3 22-03-2007 21:48:08

Umberto

Początkujący

Co do tego co napisałeś... Za pierwszym razem gdy zabawiałem sie z moją obecna panną < tak po miesiacu w sumie dopiero miałem możność i pole do popisu bo jej rodzice wyjechali ^^ > To też Powiedziała Kategoryczne : NIE... Obecnie już nic nie mówi... ^^

W każdym razie pare pytań :

Czy Ona Jest Dziewica? < wydaje mi się ze tak skoro boi sie tego >
Czy To też Twój 1 Raz ? < rozebranie dziewczyny etc >
Czy wogóle Spodnie z Niej zdjołeś ?

A co do metod...

1. Zabawa rozbierasz ja i wogóle Fajnie... A potem schodzisz niżej do majtek.... lekko ich dotykasz  patrzysz w oczy i mówisz : " Nie mam an to ochoty " i po prostu kładziesz sie obok .... < gdy ona zacznie pieszczoty to będzie bardziej napalona >

2. TRS który jest tu gdzieś na Forum... Pięknie działa... Rozbierasz... Zostaw Stanik i wogóle... A potem nie dotykajac nawet majtek weź sie za jej uda ... etc. Rozbudx ją

3. Można też spróbować BadBoya metody... Ale jakoś nigdy jej nielubiłem... Chłodnik z laska mnie nie bawi... przynajmniej nie w łóżku...

4. NLS o którym Sam wspomniałes... Używaj odpowiednich słów i mów z pozoru o niczym a nawiązuj w tym do Siebie... Pokazuj że np. Bezpieczeństwo = TY / Zmysłowość = TY / Przyjemność = TY

Potem w łóżku bedzie z 20 % mniej oporów conajmniej a można jdobić do 80 % pewnosci

To moje skromne zdanie

#4 22-03-2007 22:55:07

DeMarco

Friend

6060645

Odbiegnę trochę od głównego wątku (przełamania kino) i napiszę :
" NLP i pała do ryja " - tak wyglądała moja rada dla Sky'a kiedyś

PUA GLIWICE / METAMORFOZA WARSZAWA / DeMarco LSC Coaching
Keep Gamin'

#5 23-03-2007 01:00:54

iknow

Advanced

DeMarco pieknie to napisales  po prostu poezja;d;d
wlasnie ,napisalem ze jestem z nia od pewnego czasu to znaczy od kilku dni;]

Czytalem to TRS, na 100% dziewica jest,
spodni nie zdjalem jej bo sie opiera jak juz mowilem, ta to moja 1 laska.
jeszcze powiem ze zadnych oporow przy niej nie mam,pewny siebie jestem i takie tam, ale ona nie zawsze, walnela juz kilka razy buraka a ja nawet niewiem czemu, no nic rozruszam ja, zastosuje TRS troche nlp i powinno byc good.

#6 23-03-2007 02:46:47

kijek

Advanced

1347431

...

1. Zabawa rozbierasz ja i wogóle Fajnie... A potem schodzisz niżej do majtek.... lekko ich dotykasz  patrzysz w oczy i mówisz : " Nie mam an to ochoty " i po prostu kładziesz sie obok .... < gdy ona zacznie pieszczoty to będzie bardziej napalona >

...
3. Można też spróbować BadBoya metody... Ale jakoś nigdy jej nielubiłem... Chłodnik z laska mnie nie bawi... przynajmniej nie w łóżku...

...

Przecież pkt 1 idealnie podchodzi pod pkt 3

No risk, no fun

#7 24-03-2007 12:35:55

Matheus

Advanced

2314884

chłopaki TRS, może ktoś podrzucić linka do tego? bo nie umiem znaleść

#8 24-03-2007 20:41:00

Versigo

Advanced