Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Friend
Siema. Pisząc jeden z postów w dziale "problemy" wypowiedziałem się stosując trochę nls'u. Jest to przykładowy opowiadanie, opis... i chyba można podciągnąć to pod pattern . W każdym razie popłynął z mojej głowy i być może komuś się przyda. Dlatego wrzucam go tu.
Np. "I nie wyobrażałaś sobie jak przyjemnie spacerowałoby się nam razem po górach, od czasu do czasu robiąc przerwę gdzieś na polance, gdzie szumiący wiatr delikatnie muska twoje policzki, przeczesuje twoje włosy i sprawia że czujesz lekki chłód, a jedynym miejscem gdzie możesz się skryć na tej polance są moje ramiona.... a gdy już się w nie wtulasz... czujesz się bezpieczna...spokojna... bo wiesz jak to jest, gdy leżysz w czyichś ramionach, czujesz jego zapach, jest Ci dobrze i nie chcesz stamtąd odchodzić,
chcesz pozostać w tych ramionach, bo wiesz, że nigdzie więcej na całej ziemi nie znajdziesz i nie poczujesz tego... ciepła.... rozlewającego się po każdej komórce twojego ciała... wypełniającego Cię od środka... i powodującego że odzywa się w Tobie to magiczne uczucie, którego nie umiesz opisać i emocje zaczynają eksplodować niczym wulkan.... i podnosisz wtedy głowę spoglądasz w moje oczy i widzisz uśmiech... i jakieś magiczne myśli, ciche słowa które szepta ci do ucha wiatr .... mówią Ci... że jesteśmy stworzeni dla siebie... i tylko ze mną możesz poczuć tą magiczną chwilę... tylko gdy jesteśmy razem, blisko"
Pozdro, dream maker
Advanced
Mi sie podoba, wypróbuje przy najbliższej okazji.
Pozdro.
Advanced
Moc epitetów i stylowego kwiecistego jezyka robi swoje a cooo
Advanced
patterny sa dobre, dzialaja czasem "zbyt" mocno ale nie mozna z nimi przesadzic... trzeba tez wyczuc moment zeby ich uzyc... ogolnie to nie uzywam patternow (chyba ze jestem pewny ze zadziala) bo wydaja mi sie troche "zbyt" artystyczne. wole mowic tak jak normalnie mowie, prosto i na temat
ale oczywiscie nie zawsze tak jest
ogolnie to wszytsko jest zalezne od nastroju, kobiety, miejsca i weny
chocaz czasem jak to wszytsko sie ulozy to nie potrzeba zadnego patternu
Friend
Dokładnie, patternów należy używać tylko w odpowiednich sytuacjach i nie przesadzać z nimi. Bo jeżeli użyjemy patternu na kobiecie, z która chcemy spędzić tylko kilka przyjemnych chwil, to możemy ją nieźle zranić, a jak sami wiecie, kobieta ze złamanym sercem jest w stanie zrobić różne dziwne rzeczy. Po drugie jak widzicie, powyżej na obrazku napisana jest nasza dewiza "make women happy". I chyba o to chodzi....
Advanced
Dokładnie ja np. czasem widze na na kobiet lepiej lub gorzej działaja patki. Również dużo zależy od stanu zawansowania znajomośći... jak już laska nakrecona jest piorunujące jak nie uznać może za dziwaka.. Bywa więc różnie ale jestem fanem Patki tak czy owak uważąm ja za silan broń on-line jak i off-line.
Pozdro
Witam.Próbowalem grac sztuczkami ale czulem sie z tym jak foka w cyrku.Teraz przychylam sie bardziej do NLSu i do paternów.Codziennie pisze po jednym wypracowaniu.Chociaz zgadzam sie ze towarzysza temu uczucia artystyczne, ale czy w koncu nie mamy sie nimi kiedys stac .