Ogłoszenie

Uwaga !!!

Udostępniamy Ci całą zgromadzoną tu widzę i jeszcze więcej na szkoleniach uwodzenia i flirtu:

Szkoła uwodzenia Be Alpha

Oto przykładowa opinia:

"(...)Czuje się tak zdopingowany wiedzą jaką posiadłem, że przewyższyło to moje wszelkie oczekiwania. Podrywanie lasek stało sie tak proste, że sam w to nie wierze(...) "

Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny

Serdecznie zapraszamy!

Kurs uwodzenia

#1 13-03-2007 23:05:29

devoreaux

Początkujący

Fajne miejsce na spotkanie - wawa

Gdzies sie trzeba spotkac z laska od ktorej sie wzielo numer, maila czy cos tam. Kazdy mowi ze najlepsze jest miejsce, gdzie mozna 'pogadac', czyli jakas kawiarnia itp.
Bede bardzo wdzieczny jak ktos z wawy rzuci jakies fajne miejsce gdzie mozna sie spotkac z laska ale gdzie sa w miare normalne ceny.

#2 14-03-2007 11:37:44

romeo

Advanced

Re: Fajne miejsce na spotkanie - wawa

devoreaux napisał:

Kazdy mowi ze najlepsze jest miejsce, gdzie mozna 'pogadac', czyli jakas kawiarnia itp.

No właśnie, każdy facet przed Tobą zabierał ją w takie miejsca. Jeżeli i Ty ją zabierzesz tam to laska sobie pomyśli  "następny taki sam typ". Musisz więc być inny aby dziewczyna zauważyła, że nie jesteś jak reszczta facetów. Najcześciej zabieram dziewczyny do zoo - w myśl BB (na początku wydawało mi się to jakoś dziwne, ale to naprawdę dobre miejsce na spotaknie). Innym dobrym miejscem jest kręgielnia lub klub karaoke (niestety w "wielkim" Zamościu nie ma takich lokali ). Raz zabrałem laskę na zawody strażackie - zabawa była przednia
Pomyśl sam gdzie mógłbyś ją wziąć. Pamiętaj aby było to miejsce w miare "oryginalne", inne od tych gdzie zazwyczaj się chodzi z panną. One szukają kogoś wyjątkowego a nie następnego fagasa który będzie mówił im te same farmazony co inni faceci i zabierał ją w te same miejsca, które zna już od lat bo każdy ją tam zabierał

-----------------------------------------------------
"wyczuć taką chwilę w której kocha się życie.."

#3 14-03-2007 23:19:23

devoreaux

Początkujący

:E bez przesady, w koncu w jakies fajne miejsce trzeba te nowa poznana laske zabrac, wiec to chyba dobry topic.

Tak naprawde to frajerstwo zabiera laski do kina albo na jakies dyskoteki/koncerty itp. A to co sie mowi to druga sprawa. Zoo wydaje mi sie troche niefajne ze wzgledu ze zapachy moga popsuc cala atmosfere.
Poza tym wiele lokali ostatnio maja coraz fajniejszy wystroj, najgorsze jest to ze nie przychodza mi do glowy zadne super, oryginalnalne miejsca, wlasnie dlatego chcialem sie zapytac.

W sumie to fakt troche pomysl kawiarni mi sie nie podoba, tak naprawde to lepsza wiez jest po wspolnych przezyciach. Z partnerka z kursow tanca dogaduje sie lepiej niz ze 'zwyklymi' z uczelni.
Myslalem tez o gokartach w sumie troche znam sie na tym ale moze znacie jakies inne fajne miejsc, gdzie mozna cos wspolnie 'przezyc'?

Ostatnio edytowany przez devoreaux (14-03-2007 23:50:39)

#4 15-03-2007 07:02:31

amiszshiz

Advanced

idz na tor kartingowy tam nie musisz być Kubicą aby HB chciała więcej.........

http://arachnea.pl/
Blood Sugar Sex Magik :]

#5 16-03-2007 23:37:45

devoreaux

Początkujący

a wy gdzie chodzicie?/gdzie byscie poszli?

tor jest fajny ale dosc drogi wiec nie bede tam chodzil czesciej niz raz na pare miesiecy, poza tym jesli juz wydaje na gokarty to po to by pobic czas.

Stopka forum

RSS