Ogłoszenie

Uwaga !!!

Udostępniamy Ci całą zgromadzoną tu widzę i jeszcze więcej na szkoleniach uwodzenia i flirtu:

Szkoła uwodzenia Be Alpha

Oto przykładowa opinia:

"(...)Czuje się tak zdopingowany wiedzą jaką posiadłem, że przewyższyło to moje wszelkie oczekiwania. Podrywanie lasek stało sie tak proste, że sam w to nie wierze(...) "

Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny

Serdecznie zapraszamy!

Kurs uwodzenia

#1 16-03-2007 15:48:41

Skylook

Advanced

noo noo Spory był / poziom energi

sytuacja
jestesmy w spizu
podchodze set dwie laski otwieram bleblamy itd
nagle lapie mnie ktos za ramie
odwracam sie patrze przekurwny a za nim w rzadku ustawieni kolejni z textem
"masz jakis problem do tych kobiet"
- nie niemam a co
"to lepiej stad idz jak niechcesz wpierdol "
-jestem w wolnym kraju porozmawiac niemoge?
pomarudzil troche o tymze mnie zabije itd i juz chcial targac fight ale sie wycofalem
jak sobie radzicie w takich sytuacjach

btw potem sie okazalo ze amog to bf od jednej z setu

druga sprawa.
Sven otwiera dwie laski przyprowadza je do mnie
bierzmey laski dostolika ona robi swoje a ja...widze kompletnie zero zainteresowania z strony mojego celu ..
k**** kobieta kompletnie zerowy poziom energi probowalem to zmienic ale nic troche sie obudzila przy storytellingu ale zas powrot do poprzedniego stanu
i moj monolog do niej
wywnioskowalem ze musialbym sie dostosowac do jej poziomu energi i zaczac go powoli podnosic ale bez skutku z mojej strony..
jak sobie z tym rzadzicie
btw w innnym secie bardziej zywym nie bylo problemu specialnie opowiadalem te same historie zeby sprawdzic ich zainteresowanie i pozytywna reakcja?
gdzie byl moj blad ? a moze niektore laski sa dziwne i pojebane P

Skylook
LG

#2 16-03-2007 17:08:07

brzozik

Advanced

2900350

Re: noo noo Spory był / poziom energi

Kumpel zbudował attract i miała cię w tyłku... Może też początek schrzaniłeś, ale się nie przejmuj, tylko przeanalizuj i napraw.

A co do tych typów... Żal... dla mnie tacy ludzie nie mają racji bytu... lepiej od razu spasować, nie warto oberwać za jeszcze nie wiadomo kogo(w końcu jej nie znasz tak na prawdę, a może tylko zmieniła swoją powierzchowność).

Uciekając od księcia, Kopciuszek zostawił drugi but na podłodze, spódniczkę na żyrandolu, bluzkę na komodzie... Ale o tym bajka milczy.

#3 16-03-2007 17:08:28

babylon

Początkujący

Re: noo noo Spory był / poziom energi

Co do pierwszego pytania to może tak: gosc sie pluje do ciebie a ty do niego:"stary masz naprawde wspaniala laske, dobrze ze jej pilnujesz" i sie zmywasz. Nie atakujesz goscia a okazujesz sie przyjacielski, a poza tym uspokajasz go. pozdrawiam

Stopka forum

RSS