Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
Siema....
Mam problem;/ Wiec pisalem o moim wypadzie klubowym... Ale po tych 3 probach podjsc troche poszlo %%.... I podobno mowilem o spolecznosci o uwodzeniu .... Kurde... nie wiem co dokladnie powiedzialem;/
I co teraz?
Nic w zwiazku z tym nie robic?
Nie tłumacz się... poprostu potraktuj to z przymróżeniem oka - może nawet żartuj sobie z tego ... jeszcze lepiej zrób z tego story
Kiedyś razem z Skylookiem normalnie gadaliśmy sobie z targetami na temat uwodzenia. Efekt taki, że mówiły " Powinliście tego uczuć innych" ... tadam - Powstały Warsztaty PUA GLIWICE
Poprostu baw się zamiast stresować
Ps. Następnym razem - nie pij tyle i kontroluj się
Ekipa SPT
Tiver uwierz albo i nie ale ja co do picia biore na serio rade Style'a:
Sargujesz-nie pij
Sprite,cola
Advanced
Jason... chyba masz racje...
W sumie to leje na to... Przy niej pokazalem ze nie balem sie podejsc do grupy dziewczyn usiasc i zagadac... Poprostu - nie dam jej powodow do uszczypliowsci a sama zapomni:)
Advanced
Ja również polecam na pastwisku nie pić, z reguly wypasy są bardziej udane, bo nie masz mózgu zamoroczonego przez %, a alko daje tylko pozorną, pewność i brak excuzow.
Dlatego też jaknajbardziej sprite albo tonic, bo :
a) laski ragują ciekawiej na kolesia który jak się okazuje nie pije %, można dołączyc jakieś ciekawe story.
b) póki ktoś nie zapyta co pijesz wygląda to na drinki, czyli wersje bardziej burżujską niż piwo.
Oczywiście wypasy po Finladni, żeby nie było też mi się zdarzają, i nie ma co niekiedy są równie udane..
Advanced
Telenovela
no wiec wlasnie 1 secik sie udalo, 2 nastepnie troche zepsulem...
Ale teraz przyjme zasade ze jak ide z pannami lub na panny to nie bede juz chlal
A ona nic nie mowi, chyba tez zapomniala - i gites
Wiec rada dla wszystkich:
LEPIEJ NIE PIJCIE JAK PODRYWACIE!
I w ogole ograniczajcie %%
Pozdro
Advanced
ja neikeidy osobiscie pije jak ide na podryw ale nigdy mi to jeszcze nei przeszkadzalo
chociaz osobiscie wole gora po 1 piwku - wtedy czlowiek jakos inaczej patrzy