Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
znalazłem w google za czasów WSN`owskich
Ekipa SPT
amiszshiz napisał:
znalazłem w google za czasów WSN`owskich
i wlanie mnie to martwi ze mozna znales te forum na goole
a tak zeby nie robic off topica to znalazlem sie na tym forum przez TU kiedys alex gdzies wpomnial o tym forum jak jeszcze nie bylo tu tyle ludzi i pojawial sie jeden post na dwa dni ;]
Friend
Ja trafiłem na to forum podczas szukania artykułów związanych z PU , potem na TU jeszcze gdzieś widziałem w podpisie Białego.
Początkujący
PM od smokukrk. na TU
Więc ponieważ tam jest śmietnik i burdel... to przeniosłem się na to forum :]
Gość
od wrózki:lol:
Advanced
od dziewczyny : D, a tak na poważnie to z forum TU, niestety poziom który tam panuje, mimo całego sentymentu sprawia że pozostało mi tylko to forum ; /.
Ostatnio edytowany przez Telenova (28-02-2007 23:11:26)
Początkujący
Ja na początku trafiłem na uwodzenie.fr.pl od tego zaczęła sie moja przygoda która trwa nadal potem było różnie, kilka różnych stronek, trzeba było też testować nowa wiedze w praktyce ostatecznie trafiłem tu z forum lover.pl
Advanced
Kumpel {Versigo} znalazł w jakiś super magiczny sposób, i mi przesłał linka...
Ostatnio edytowany przez After (03-03-2007 11:48:13)
Advanced
Z forum TU
Początkujący
Z posta "białego" napisanego na TU
Hmm ?? jak się dowiedziałem dyło to już dawno; wręcz w innym życiu ale postaram sobie przypomniec. Zapewne z porzeby czerpania czegoś więcej od życia. Pomogła mi w tym moja Opera i Google + net a wpisałem tam podryw lub uwodzenie :mario: to wystarczyło pogrzebałem po paru foach ale to najbardziej mi spasowało swoim stylem, wypowiedziami i materiałami
Przespałem się z tymi wszystkimi myślami i pierwszym zapałem Na początku połknąłem "Gre" a dalej to już jakoś idzie ... tylko jakoś winga jeszcze się nie dorobiłem
Ostatnio edytowany przez Reprobus (08-05-2007 16:27:43)
Początkujący
Mi sie śniło,że ktoś mi pomoże w realizacji swoich marzeń,no i następnego dnia znalazłem wasze forum.Wow