Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
Dysponuje ktos The game w pdf..? ale w polish verision pewnie to czysta abstrakcja... ale chciałbym zapyatać.
Ewentualnei czy ktoś ma działy po polsku odnosćie przyjaciólka jak to rozegrać ... wiadomo o co chodzi albo wogole cos na ten temat byłbym widzieczny...Pozdro
Mam The Game w polskiej wersji ale bardzo słabo jest to zrobione. W Wordzie - porpzpiepszane po stronach - ale jesli Ci bardzo zalezy to da rade przeczytać. Chyba ze skopiujesz sobie wszystko do notatnika i spowrotem do Worda (wtedy słaba czcionka ale lepiej do czytania)
Podaj maila jesli Ci na tym zalezy to przesle.
Longer
Advanced
:)oki wysłałem na PM mego maila. Wielkie dzięki raz jeszce...!!!
Nie mam obecnie dostępu do netu, pozatym ten plik Worda Gry ma 30 mb... bede musiał go gdzies wrzucic na jakis upload, bo limit na bramce mailowej mam 20mb. Jak tylko wróci mi stały dostęp do sieci to wrzuce i napisze (czytaj za około tydzien).
Advanced
Nio dzięki spoko ewentualnie upload jak w Tu już nie pamietam tej strony ,no można by zorbić w pdf..
Mimo wszystko dzięki i okczekuje. info
Advanced
W sumie nie znam tylko to i emula.. A moze da sie zrobic pdf-ka wyszlo by pewnie ok 7mb tylko z ejak to jest rozwalone moze byc probs.. No nic Long3r dziekiza starania..
Advanced
Cóz mogę powiedzieć dziekuję w 4min była już moja heheh. Dzieki za wrzutke. Jestem dłuznikiem . pozdrawiam.
Początkujący
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Ostatnio edytowany przez sohai (21-10-2006 13:34:16)