Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
Niestety, logo nie mieści się w ramce nowej skórki, więc zrezygnowałem z logo. Nawet dwukrotnie pomniejszone nie mieści się, a w panelu admina nie ma możliwości ustawnienia rozmiarów ramki. Niech będzie bez logo. A jak już, to jakieś malutkie. Chyba że ktos zrobi takie wąskie i szeorkie, to wtedy zakryje u góry ten cały pasek i napis z lewej strony "PUNBB VBSTYLE".
To po co zmienialiście layout? Forum bez logo... osobiście mi się logo bardzo podobało bardzo kojarzyło się z tym adresem
Ostatnio edytowany przez DeMarco (06-02-2007 05:43:08)
Moderator
zgadzam się z przedmówcą
Friend
siema, Piotrek wrzuć mi na maila obrazek/logo jaki ostatnio był. Troche z nim pokombinuje w photoshopie i może coś z tego wyjdzie ;]. Aha i napisz mi od razu jakie ta ramka ma rozmiary. Mój mail: dream_maker@o2.pl
Jesli z tym poprzednim nie wypali to spróbuje zrobić coś własnego, al ei tak potrzebuje dokłądne wymairy tej ramki, żebym wiedział na jaką wielkość robić obrazek.
Pozdro.
dream maker
Ostatnio edytowany przez dream maker (07-02-2007 22:30:13)
Początkujący
mowa o grafice?Mówisz=masz...czego ci trzeba?...photoshop rulz
Advanced
Siem, jak chcesz to powiedz wymiary ramki i sie zobi jakies wektorowe/bitmapowe logo.
Moderator
To logo ktore jest teraz jest w porządku, powiedziałbym że nawet lepiej sie prezentuje niz poprzednio w całości.