Ogłoszenie

Uwaga !!!

Udostępniamy Ci całą zgromadzoną tu widzę i jeszcze więcej na szkoleniach uwodzenia i flirtu:

Szkoła uwodzenia Be Alpha

Oto przykładowa opinia:

"(...)Czuje się tak zdopingowany wiedzą jaką posiadłem, że przewyższyło to moje wszelkie oczekiwania. Podrywanie lasek stało sie tak proste, że sam w to nie wierze(...) "

Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny

Serdecznie zapraszamy!

Kurs uwodzenia

#1 18-04-2007 21:17:30

amiszshiz

Advanced

problem z SHB

spotykam się z od niedawna z ciekawą lasią (starsza i doświadczona w grze) dużo kina, wygłupiania itp.

ale tydzień temu odwołała spotkanie na 5 minut przed czasem spoko może coś wypaść olałem. kilka dni temu zrobiła coś jeszcze ciekawszego a mianowicie przekładała godzine spotkania co poł godziny prosząc żebym przyszedł a na koniec napisała mi ze jedzie na zakupy i z randewu nici troche mnie to zdenerwowało i napisałem jej że się nie bawie w głupie podchody i nie toleruje takich akcji to ona mi że jest spontaniczna i tego nie zmieni odpisałem że Spontan to nie wystawianie ludzi do wiatru i za stary jestem na dziecinade. do dziś cisza między nami...

normalnie olał bym i nie zawracał nią głowy ale gra jest warta świeczki...

jak myślicie jak moge to jakoś rozwiązać myślałem nad tym i jedyne co mi przychodzi do głowy to żeby dać jej znać że jestem tu a tu(miejsce gdzie nie będe specjalnie z okazji naszego spotkania) i jak chce to może przyjść ale z zgrzewą piwa

wszelkie sugestie mile widziane
pozdraiwam

ps. po miesięcznym stałym związku czuje że się cofam!

http://arachnea.pl/
Blood Sugar Sex Magik :]

#2 18-04-2007 21:50:58

Jason

Ekipa SPT

Re: problem z SHB

Odpowiedz sobie czy warto poswiecac swoj cenny czas osobie ktora sie 2 razy wysterowala....

#3 19-04-2007 09:33:20

Fufu

Friend

7555698

"jak laska chce sie spotkac to i gory przeniesie by to zrobic" powinno dac Ci to do myslenia hy hy.

z autopsji wiem, ze niektore laski sie nigdy nie zmieniaja. poznalem jednak, ktora wlasnie takie cos odwalala... przy tym wszystkim bylo to na tyle dziwne, ze jak sie spotykalismy to byla doslownie moja, zaczarowana w 100%. za to by powtorzyc spotkanie to byly jedne wielkie schody ostatecznie okazalo sie, ze ona jest taka dla wszystkich, a ze przeszkadzalo mi to maxymalnie to to olalem. zreszta co Ci po niej jak nie wykazuje krzty inicjatywy?

strasznie mi z tego powodu wszystko jedno

...zawsze mów kobiecie, że jest inna niż wszystkie, jeśli chcesz otrzymać od niej to, co od wszystkich

#4 19-04-2007 13:55:40

Punkt G.

Ekipa SPT

Popros, a moze dostaniesz :P

Ehh sam tez znam taka laske laska nigdy nie wykazuje inicjatywy RZADNEJ. Nawet pierwsza nie zagada chociaz tak naprawde chcialaby Nawet jak miala przyjsc do m nie by odebrac swoja nagrode z zakaldu to i tak tego nie zrobila Wiec ja olalem bo ile moze wykazywac tej inicjatywy... radze ci zrobic to samo bo i tak z tego nic nie bedzie

Pzdr, Punkt G.
.:The pure and simple truth is that getting women is precisely as easy or as difficult as you think it is:.
.:Nie pozwol by lek przed podejsciem wyeliminowal Cie z gry ! :.
.:Osiagaj cele, jest ich wiele :.

#5 20-04-2007 01:38:52

<sweet>

Advanced

553195

Jeśli dla niej zakupy sa ważniejsze od ciebie to myśle, że powinieneś się mocno na tym zastanowić 

Pamietam, że raz z ciekawości postanowiłem "przetestować" dziewczyne z która chodziłem od 3 mc, na ile moge sobie pozwolić. Byliśmy umowieni na wieczór ale że spotkalem przypadkiem kupla ktorego nie widzialem już od pol roku wysłałem jej sms'a zaraz po tym zdarzeniu (A kilka godzin - nie jak one to robia 5 minut przed spotkaniem), że przyjade później No i sie zaczeło od nieszczerości przez niesłownośc a skonczywszy na nie jesteśmy już razem (sms co 15 min przez te pare godzin) Dokończyłem "spokojnie" piwo, i kolega odwiózł mnie troche wcześniej (w LTR trzeba czasem isc na kompromis ) Pózniej ladnie sie pogodzilismy, i od tego czasu nauczyłem sie 2 rzeczy - nie kłuć się z dziewczyna bo przegrasz oraz słowa kumpel + bar dziala na dziewczyne jak czerwona płachta na byka

Czemu to pisze, żeby ci uzmysłowić jak one poważnie to traktuja jeśli im na tobie zależy.
Fufu też to bardzo dobrze podkreślil w swoim poście.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez <sweet> (20-04-2007 02:05:24)

UCZĘ SIĘ, WYPRÓBOWUJE, MODYFIKUJE!

#6 20-04-2007 07:14:13

amiszshiz

Advanced

na razie wysyła mi smsy czy jestem na nia jeszcze zły...

ale jakoś nie miałem ochoty pisać... chociaż z drugiej strony chciałbym to jakoś ciągnąć (nigdy się z nia nie nudziłem i jak dotąd najciekawsza lasia jaką kręciłem..)

http://arachnea.pl/
Blood Sugar Sex Magik :]

#7 20-04-2007 08:46:12

Fufu

Friend

7555698

pewnie, ze mozesz krecic to niczemu nie przeszkadza... o ile Cie to nie bedzie wkurzac i nie bedziesz za duzo nad tym myslal to wszystko jest cacy A w momencie jak sie zaczniesz zastanawiac 'co zle robie?' albo 'dlaczego nie odpisuje?' to juz gorzej i radze sie wycofac W koncu to jej ma zalezec przynajmniej tak mocno jak Tobie inaczej jest do dupy
powodzenia

strasznie mi z tego powodu wszystko jedno

...zawsze mów kobiecie, że jest inna niż wszystkie, jeśli chcesz otrzymać od niej to, co od wszystkich

Stopka forum

RSS