Ogłoszenie

Uwaga !!!

Udostępniamy Ci całą zgromadzoną tu widzę i jeszcze więcej na szkoleniach uwodzenia i flirtu:

Szkoła uwodzenia Be Alpha

Oto przykładowa opinia:

"(...)Czuje się tak zdopingowany wiedzą jaką posiadłem, że przewyższyło to moje wszelkie oczekiwania. Podrywanie lasek stało sie tak proste, że sam w to nie wierze(...) "

Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny

Serdecznie zapraszamy!

Kurs uwodzenia

#1 13-04-2007 02:16:37

kijek

Advanced

1347431

Czego ja chce ??

To będzie dziwny post. Pierwszy mój taki. Myślałem nad nim całą droge powrotną z klubu.

Ustawiam sie na 23 z wingiem pod McDonaldem na rynku we Wrocku. Spóżnia się 25min.... spoko, rozgrzałem się, kilka podejść w tym czasie. Uderzamy do P1.
Niby fajnie ale jakoś tak... dziwnie. Nie czuje tego co czułem np w Spiżu.
Nakręcamy sie nawzajem, jeden drugiego w końcu bum. Każdy w inny secik. Po kilku minutach (i kilku otwarciach) spotykamy sie znowu. Gadka szmatka - widzę 3 set. Wchodzę. Opinion openner, siadam, gadam chwile, jedna wyrażnie zainteresowana jednak przytłaczam ją. Tak to jest dobre słowo - była przytłoczona. Izolacja, tamte 2 sobie poszły, raport. Podobne pasje, oboje kochamy góry, kilka historii z życia, ogólnie raport stał się bardzo głęboki i rozległy. Attraction - raczej na średnim poziomi. Jednak jakoś tak dziwnie. "Wracam do znajomych, baw się dobrze". Mogłem domknąc bez problemu z numerem. Ale po co ??
.
.
.
(kilka podejść)
.
.
.
Stoję przy barze. Po drugiej stronie widze blondynke. Spojrzenie, uśmiech, ide. Otweiram "podoba mi się Twój uśmiech, chce Cię poznąc". Od razu przechodze do kina, ona odwzajemnia kino. Dostaje IOI "Mi też się podoba Twój uśmiech. Podobają mi się Twoje okulary (czy jakoś tak)". Ok idziemy na bok, pogadać. Z za baru nie było widać, ale laska niezła. Długie nogi, zgrabna, wysokie (białe) buty, spodenki, top, długie blond włosy. Z ciała koło 9. Z twarzy jakies 6,5, może 7. Zaznaczam, że nie piłem dziś.
Trochę raportu, samepozytywne reakcje. "Jaką jesteś osobą" HB:"Szalona, rozgywkową". Ok Party Chick - tak wnioskuje. Leci na mnie. Brzmi nieźle. Gadka szmatka. Jakaś dziwna jest. Te reakcje są zbyt pozytywne. Wszystko jej się podoba, wszystko podoba. Uwielbia nawet szpinak Idziemy na parkiet. Potańczyliśmy trochę. Znowu jakoś dziwnie, tak sztywno. Wije się nieźle. Ale .... coś nie tak. "Spadam do znajomych, daj mi swój nr bo chce Cie zabrac na piwo" hb się podroczyła ale dała. Rzuca tekst "Moje koleżanki już posły. Teraz jeszcze Ty idziesz. Zostane sama". No trudno. Potem siedziała sama i nikt jej nie otwierał. Shit happens. Mogło być KC, może nawet FC. Ale ... jakoś tak ...

Czy to jest to czego chce ?? Jakoś tak dziwne jest to wszystko. Wcześniej jakoś to się odbywało inaczej. Gdzie tu emocje ?? Nie chodzi mi o pożądanie. Gdzie tu jakieś emocjonalne więzi ?? Ehh kurde...
Ma ktoś takie przemyślenia, problemy ??
Po co ja to robie tak w ogóle ?? Dla statystyk ?? Dla zabawy ?? Dzisiaj jej nie miałem. Ehh... wkurzony jestem tym dzisiajszym wypadem.

No risk, no fun

#2 13-04-2007 04:47:35

Versigo

Advanced

Re: Czego ja chce ??

Wydaje mi się, że nie kręcą Cię zbyt łatwe laski.. mam tak samo. Jestes z reguły osobą która lubi powalczyć niż mieć cos na tacy Takich lasek jak ta która spotkałeś jest cała masa. Napewno zaniedługo znajdziesz jakiś ciężki orzech do zgryzienia. Gdy ją domkniesz będziesz o stokroć bardziej zadowolony niż byś miał powiedzieć pare zdań i mieć close. Kijek niepoddawaj się, to tylko świadczy o tym, że nie lubisz łatwych lasek. Z tego wniosek wychodzi taki, że stajesz coraz bardziej niedostępny dla zaszybkich lasek. Wszystko pod kontrolą.

Pozdrawiam, Versigo

"Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety."

#3 13-04-2007 07:34:58

JasiuMM

Advanced

3471447

Witam.Zadam tylko jedno pytanie, chociaz znam na nie odpowiedz.Czy kobiety moga byc wsn-em ? Odpowiedz dla mnie jest oczywista: Tak.Wiec moze trafiłes własnie na taka.

#4 13-04-2007 10:56:17

EarthCitizen

Advanced

8369242

Celem naszej nacjij est zdobywanie, wspianie sie na coraz to wyzszy szczebel(róznymi metodami). Pragniemy osiagąc i "zaliczać" najwyzsze szczyty. Podnóze góry-zdobyte. W głebi duszy jednak coś nam mówi: "wiecej, wiecej", wspinamy sie coraz wyzej i wyzej... ale co dalej jeśli zdobedziemy wierzchołek?

Ostatnio edytowany przez EarthCitizen (13-04-2007 10:58:20)

#5 13-04-2007 11:18:50

DeMarco

Friend

6060645

Dlatego mnie zawsze krecily zajete dziewczyny (wiecej zabawy z nimi)

Ale tak czy owak ... dla mnie podryw / pick up   to zabawa... kiedy czuje ze doskonale sie bawie dostaje jeszcze wiekszego kopa emocjonalnego i kreatywnego, ale czym dla mnie jest pick up... okazja na poznanie naprawde wspanialych kobiet ...a ze po drodze je zdobywam .... mam to juz poprostu w krwi. Dlatego staram sie nie chodzic na 100% sarge, ale ide sie poprostu zabawic a sarge przyjdzie samemu Dzieki temu zawsze wychodze zadowolony

PUA GLIWICE / METAMORFOZA WARSZAWA / DeMarco LSC Coaching
Keep Gamin'

#6 13-04-2007 11:27:19

Smoku

Admin

laska cie po prostu nie krecila...nie cuzles pociagu seksualnego...moze nwaet nie chcialo ci sie w ten dzien wypasac ;p

a robisz to zeby zdobyc laske ktora pragniesz ;p (pytanie czy to byla ta ? )

#7 13-04-2007 11:47:25

zick

Advanced

To tak jakbys codziennie jezdzil Ferrari. Wszystko moze sie  znudzic. Czasami czlowiek czuje
glod emocjonalnego zwiazku, zaangazowania. Moze miales gorszy dzien. Kto wie.
Tez tak czasami mam, niby podrywasz zajebista laske, ale cie nie kreci. Tylko wtedy, wychodzi
najlepiej

#8 13-04-2007 12:07:01

DeMarco

Friend

6060645

Oj zgodze sie :] Kiedy lejesz na podryw - samemu Ci wychodzi ( naturalnie pokazujesz ze Ci niezalezy )

PUA GLIWICE / METAMORFOZA WARSZAWA / DeMarco LSC Coaching
Keep Gamin'

#9 13-04-2007 13:16:11

Punkt G.

Ekipa SPT

Popros, a moze dostaniesz :P

Poprostu doszles do pewnego mementu gdzie wyciagnie nr tel od kazdej laski w klubie nie daje ci rzadnej satysfakcji. Twoj maly cel jakim bylo podchodzenie i zdobywanie nr od kazdej laski minal. Teraz musisz sobie poprzeczke postawic wyzej bo znowu moc cos osiagnac a z ta laska w klubie to sie nie przejmuj na miescie tez takie bedziesz spotykal

Pzdr, Punkt G.
.:The pure and simple truth is that getting women is precisely as easy or as difficult as you think it is:.
.:Nie pozwol by lek przed podejsciem wyeliminowal Cie z gry ! :.
.:Osiagaj cele, jest ich wiele :.

#10 13-04-2007 15:53:27

Skylook

Advanced

w takich chwilach najczesniej mysle "kurde ile ja pracy wlozylem w to zeby mi tak zajebiscie szło kiedys nie pomyslałbym ze bede do tego zdolny i marzyl bym zeby byc takim facetem jak teraz teraz bedzie tylko lepiej !"
i jedziesz dalej

#11 26-05-2007 17:02:59

Strider

Advanced

Myśle że troszke sie zagubiłeś . Dzieje się tak gdy stawiamy sobie zbyt krótkodystansowe cele i nasze życie staje się pogonią za łąńcuchem celów . Wstać . Umyć . Zjeść . Wyjść . Zarwać . Wydupczyć . Stop.
Wg mnie nie tędy droga ponieważ to prowadzi do depresji poprzez zniechęcenie . Postaraj się znaleźć sens w idei samodoskonalenia samego siebie . Cała ideologia jest skomplikowana . Osobiscie zeby nie wpaść w podobne bagno , za cel postawiłem sobie HB dla mnie nie do zdobycia . A moją drogą do zdobycia jej jest kształcenie się - zarywanie innych, praktyka - by stać się lepszym . Ponieważ mimo poprawnej gry wciąż mam swiadomość ile jeszcze nie wiem .

"Put a beautiful women under your spell..."

Stopka forum

RSS