Ogłoszenie

Uwaga !!!

Udostępniamy Ci całą zgromadzoną tu widzę i jeszcze więcej na szkoleniach uwodzenia i flirtu:

Szkoła uwodzenia Be Alpha

Oto przykładowa opinia:

"(...)Czuje się tak zdopingowany wiedzą jaką posiadłem, że przewyższyło to moje wszelkie oczekiwania. Podrywanie lasek stało sie tak proste, że sam w to nie wierze(...) "

Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny

Serdecznie zapraszamy!

Kurs uwodzenia

#1 01-04-2007 21:43:00

devoreaux

Początkujący

motywacja do przelamania sie

Czy ktos z was otwiera sety lasek na korytarzu ablo na ulicy lub w autobusie.
Niestety ladne HB zawsze chodza w parach lub w grupie i ciagle nie moge sie przelamac, zeby otworzyc np na korytarzu uczelni. To duzo trudniejsze niz podryw w klubie, czy juz nie wspominajac o jakies zamknietej imprezie. Jak sie przelamaliscie i co najlepiej skutkuje, bo u mnie HB jest tylko garstka i wole nie marnowac okazji.

#2 02-04-2007 13:06:30

brzozik

Advanced

2900350

Re: motywacja do przelamania sie

zrób sobie Demonic Confidece. Juz po pierwszym tygodniu będzie ci bokiem wyłaziło to podchodzenie. W międzyczasie jak będziesz je robił(najlepiej w poza uczelnią), to otwieraj laski w szkole. Będzie ci to naprawdę wszystko bardzo jedno...

http://seductionpoland.pun.pl/viewtopic.php?id=368

Ostatnio edytowany przez brzozik (02-04-2007 13:07:36)

Uciekając od księcia, Kopciuszek zostawił drugi but na podłodze, spódniczkę na żyrandolu, bluzkę na komodzie... Ale o tym bajka milczy.

#3 02-04-2007 20:18:20

Versigo

Advanced

Poprostu wyjdź i powiedz sobie "dziś będe uwodził zajebiste laski" poprostu zacznij przełam się to bardzo proste materiał Ci nie da takiej motywacji, jaką sobie możesz dac Ty sam

"Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety."

#4 03-04-2007 17:37:54

brzozik

Advanced

2900350

Nie lubię afirmacji... Fuj!

Uciekając od księcia, Kopciuszek zostawił drugi but na podłodze, spódniczkę na żyrandolu, bluzkę na komodzie... Ale o tym bajka milczy.

#5 19-04-2007 19:40:00

Ranisz

Advanced

9185538

Po pierwsze radze dużo chodzić na sarge i to najlepiej samemu !!!
Po drugie nie myśl o tym że chcesz je uwieść, poprostu pogadaj sobie z nimi, to jest najbardziej naturalna rzecz na świecie

Pozdrawiam
Ranisz

#6 19-04-2007 22:41:22

Smoku

Admin

LuKKisH napisał:

Jak spotykasz się z kilkoma shb

jeszcze w zyciu shb nie widzialem ale to prawda im wiecej lasek wokol ciebie tym bardizej jestes rozchwytywany

a co do otwarc..."moge wziasc twoja kolezanke na chwile? musze jej cos waznego powiedziec"
do hb direct i domyk z nr

w autobusie mozesz pokazac jej tekst na komorce

na korytarzu to banal...przejdz sie raz w jedna strone..i sypnij jakis krotki komentarz (ladnie sie ubierasz ; patrz jak ci kolesie tam sie za toba ogladaja itp) do kazdej ladnej przechodzacej laski....spotkasz je nastepnym razem to sie przedstaw no dalej to juz sobie sam wybierz ;p

mozesz tez najzwyklej w swiecie zapytac o jakies miejsce na uczelni ...patrzac jej w oczy i wyobrazajac sobie jak sie z nia ruchasz zapamieta cie na dlugo nastepnym razem sie przedstaw i powiedz ze ci sie spodobala

a i Ranisz dobrze pisze

Ostatnio edytowany przez SmokuKrK (19-04-2007 22:42:53)

#7 19-04-2007 23:39:45

Mistmare

Advanced

Chcesz skutecznie otworzyć laski w klubie, korytarzu, gdziekolwiek? Jest na to pewien cudowny sposób:

WYOBRAŹ SOBIE TO, krok po kroku i dokładnie. To działa. Ten sposób stosuje min Swinggcat.

#8 20-04-2007 13:39:02

romeo

Advanced

Ja wizualizacji staram się nie stosować. A to dlatego, że cokolwiek byś sobie nie wyobraził, nawet w najdrobniejszych szczegółach to i tak przeważnie okazuję się że jest inaczej niż to sobie zaplanowałeś. Co zagadam to w zasadzie jest nie ważne. Tak samo czy uda mi się laskę wyrwać czy nie. Jak nie ona to następna Pełny luzik

-----------------------------------------------------
"wyczuć taką chwilę w której kocha się życie.."

#9 20-04-2007 15:43:49

Mistmare

Advanced

A kto mówi że ma być tak samo, po prostu jest o wiele łatwiej, przynajmniej dla mnie.

Stopka forum

RSS