Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Strony: 1
haha po dzisiejszym spotkaniu z dziewczyna natchnelo mnie aby zamiescic taki temat
Zwariowany pocalunek:
Chodzilem po miescie z dziewczyna z ktora sie dzis umowilem, wialo jak cholera, patrze stoi budka telefoniczna wepchnalem ja do niej ( doslownie ) po czym sam do niej wskoczylem, budka byla przezroczysta, zaczelo nam cos odbijac
Objela mnie nogami ja ja, wygladalo jak bysmy sie jebali w tej budce : D po chwili padlo zdanie ze przydala by sie jeszcze para, bedzie jak na filmach haha wiec zaczelismy chuchać na szyby wokolo nas zaczelismy sie calowac ( akurat kolo nas autobus zatrzymal sie na swiatlach haha ) zaczelismy mazac rekami po szybie <<( jak w titanicu ) zeby podkrecic cala atmosfere. Po namietnym tuleniu sie i calowaniu w budce wyszlismy sobie spokojnie jak by nigdy nic : D <<<== gdybyscie widzieli miny ludzi stojacych na pasach hahahaha, wrazenia bezcenne
Teraz wy opiszcie wasze zeswirowane Kissy
Pzdr
Ostatnio edytowany przez ChuDy (24-03-2007 23:53:10)
Advanced
niezłe chciałbym to widzieć a jeszcze bardziej mine jakiejś babci, która pewnie o was pomyślała - "dzieci szatana"
Ja dziś z moją dziewczyną byłem w parku i tak mnie nagle naszło, że zaczęliśmy sobie tańczyć na środku alejki . Było piękne gwiazdziste niebo, świecił księżyc a my sobie tańczyliśmy i się całowaliśmy
Bardzo jej (mi z resztą też) się to podobało i w ogóle chyba troszkę zmiękliśmy
Strony: 1