Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Moje walentynki odbędą się 13 lutego ( nigdy nic nie robię w dacie jak inni )... Zamiast kwiatka daję bukiet/1 kwiatek zrobiony z origami, po rozłożeniu którego będzie data, miejsce i czas następnego spotkania
Nie ale czego się nie robi aby być oryginalnym xD za 8 godzin ostatni egzamin w sesji, a potem weekend główkowania nad schematami origami xD
Podoba mi sie ogólnie zarys tej historii ale troche za dużo kombinowania i starania się o nia a powinno być odwrotnie. Zreszta to ty masz być dla niej prezentem proponuje ci byś na ten dzien wcielił się w role tego roznosiciela kwiatów - sam kiedys myślalem o takiej robocie ci to maja wzięcie a co dopiero w walentynki Ubral bym sie nie jak zazwyczaj, czapka z daszkiem na oczy aby mogla je dostrzec dopiero w odpowiednim momencie kumpel podrzucajacy mnie na miejce swoim samochodem - dla niepoznaki Kilka schodków, dzwonek do drzwi i wchodze... z openerem ( skoro dziewczyny lubia byc podrywane) - Dzień dobry mam kwiaty dla pani x wyjmuje i czytam z kartki dla efektu - od tajemniczego wielbiciela ( ton glosu troche inny niz zwykle najlepiej obnizony) Nawet jak mnie rozpozna to i tak efekt wmurowany a potem to juz od inwencji można dalej to ciagnać Zależnie czy bedzie sie chciala w to bawić tak czy inaczej chce napiwku (ciekawe co mi da) jak 5zl to ide do baru i opowiadam to historie pierwszej lasce ktora zobacze - mój kolega zrobil prezent dziewczynie na walentynki... co o tym myslisz a jak kiss to moge pojeździć jej tą róża potem po calym ciele Już widze ja potem jak dzieli się swoimi przeżyciami z koleżankami, jak jej to minął dzień św. walentego
Ekipa SPT
http://www.sendspace.com/file/e3ise3 jakby ktos chcial to tutaj jest cala ksiazka o origami, roze sa gdzies tak na 721 stronie a na wczesniejszych stronach sa tez jakies ciekawsze figury... lisc na stronie 531...serca od 441... kwiat z liscmi 391... tylko ze co niektore to juz wyzsza szkola jazdy...
Ekipa SPT
Mam program do origami, nazywa się: Paper Folding 3D. Jeżeli ktoś chce to pisać na tezet88@tlen.pl - jak będzie za dużo chętnych to wrzucę na jakiś serwer ;-) pozdrawiam Zet
dostalem, nawiasem mowiac bardzo fajny bo wszystko ladnie widac ale kwiatkow tam nie ma, conajwyzej serca