Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Oto co znalazłem na jednym z innych, tzw. """"""fachowych"""""" forach o uwodzeniu - po prostu myślałem, że ze śmiechu zlece z krzesła i wyskoczę przez okno...
"k**** mialem dzisiaj taka sytuacje. HB9 tanczy sobie na parkiecie i ja podbijam do niej i:
JA-Siemka jestes bardzo ladna podobasz mi sie.
ONA-A ona wchodzi mi w slowo i mowi----Wiem.
JA-No i skromna powiedziane to z ironicznym usmiechem.
ONA-Wiem.
I k**** skonczylem z nia gadac i zaczolem przy niej tanczyc i na tyle z uwiedzenia jej.
Co powinienem powiedziec jak ona powiedziala wiem?? Czekam na propozycje. Zjebalem to zdeczka z nia?"
[..../nie uważam się za jakiegoś PUA (mimo kilku sukcesów mam jeszcze za mało doświadczenia), ale jak to przeczytałem to nie wiedziałem czym się w głowę uderzyć, tymbarcziej, że pisał to koleś, który ma już sporo postów, czyli coś powinien sobą reprezentować, przynajmniej teoretycznie/...] czytajcie dalej:DDD
Na co jeden z tamtejszych forumowiczów odpowiada mu w taki sposób: (ALLE ubaw)
"Poszedl maly Jasio do cyrku i tak sie zlozylo, ze musial usiasc w pierwszym rzedzie. Rozpoczal sie wystep i na arene wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do Jasia i pyta:
- Jak masz na imie?
- Jasiu.
- A wiec Jasiu, czy ty jestes glowa krowy?
- Nie.
- A czy ty jestes tulowiem krowy?
- Nie.
- A wiec Jasiu, ty jestes dupa wolowa!! HAHAHA!!! (zasmial sie szyderczo Klaun Szyderca).
Smutny Jasio wrocil do domu, opowiedzial wszystko tacie, na co ten mu mowi:
- Jasiu, jutro tez pojdziesz do cyrku.
- Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu bedzie sie smial.
- Nie martw sie Jasiu, tym razem pojdzie z toba Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty.
No i tak sie stalo. Nastepnego dnia poszli Jas i Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzedzie i czekaja na wystep Klauna Szydercy. Wychodzi wiec Klaun Szyderca na arene i zaczyna swoj znany wystep. Podchodzi do Jasia pyta:
- Jasiu, czy ty jestes glowa krowy?
Na co Wujek Staszek Mistrz Cietej Riposty:
- spier***** !"
Z innego topicu:
spier***** i co dalej? Oto niektóre odpowiedzi :]
"spierdalasz i idziesz do nastepnej"
"napierdalasz jej chlopaka jak jest z nim"
"Trzeba ja było złapać za cycka albo za dupe. Smile Smile Smile Smile Wtedy przynajmniej miala by powód zeby tak Cie potraktowac"
"Dalej wyciagasz stojacego penisa i podchodzisz blizej do niej - zobaczysz jak ona spierdoli ... albo zrobi ci loda"
Smutne, ale prawdziwe.
Advanced
JA-Siemka jestes bardzo ladna podobasz mi sie.
ONA-A ona wchodzi mi w slowo i mowi----Wiem.
JA-No i skromna powiedziane to z ironicznym usmiechem.
ONA-Wiem.
I k**** skonczylem z nia gadac i zaczolem przy niej tanczyc i na tyle z uwiedzenia jej. --> normlanie juz wyskoczylem za okno i pisze zzza niego heheeh.
"napierdalasz jej chlopaka jak jest z nim"
"Trzeba ja było złapać za cycka albo za dupe. Smile Smile Smile Smile Wtedy przynajmniej miala by powód zeby tak Cie potraktowac"
"Dalej wyciagasz stojacego penisa i podchodzisz blizej do niej - zobaczysz jak ona spierdoli ... albo zrobi ci loda" tu postanowilem wyskoczyc przez okno ale z wyzszego pietra heheh:lol:
i w locie mlotkiem poprawie
Ze tak zapytam z jakiego to forum... heheh
Początkujący
Wiewiór napisał:
Ze tak zapytam z jakiego to forum... heheh
Z uwodzenie.fr.pl
Ale z tego co ja pamiętam, to pierwszy post to było, zastosuj nega.
A reszta tematu nijak się do tego ma bo robili sobie z tego jaja. Jak dobrze pamietam, ale to jest stare jak świat, nie chce mi się teraz tego sprawdzać.
Nie mniej jednak jak się czyta coś takiego, to raczej trudno powstrzymać się od śmiechu.
To może jakiś dowcip przed snem: (Dla dorosłych =D )
Żona otwiera drzwi, a tam
mąż stoi z owcą pod pachą i mówi:
- To jest ta świnia którą posuwam!
Na to żona:
- Ty idioto! To nie świnia tylko owca!
- Zamknij się!!! Do owcy mówiłem!!
Advanced
No cos tak czulem ze z uwodznir.fr tylko tam za 14zl msc moge sie pojawic takie perelki heheheh.
A dowcip tez oki to ja zapodam swoj.
3 laski wracaj po nocnej balandze ale zachcialo sie im siku nie ma gdzie widza cmentarz oki ida tam ale zebrala sie burza to si eprzestarszyly i zaczely uciekac przez cmentarz miedzy nagrobkami na skroty...
A rano spotykaja sie jej faceci i...
1 mówi te moja laska mnie dradza Czemu..?? Wczoraj worcila po podartych rajstopach...
2 mowi a to nic moja w podartych rajstopach i bez majtek
3 chlopaki chlopaki moja wrocil aw podartych rajstopach bez majtek i z fioletowa szarfa NIGDY CIE NIE ZAPOMNIMY CHLOPCY Z GDYNI...
Pozdro
Początkujący
Wiewiór napisał:
3 laski wracaj po nocnej balandze ale zachcialo sie im siku nie ma gdzie widza cmentarz oki ida tam ale zebrala sie burza to si eprzestarszyly i zaczely uciekac przez cmentarz miedzy nagrobkami na skroty...
A rano spotykaja sie jej faceci i...
1 mówi te moja laska mnie dradza Czemu..?? Wczoraj worcila po podartych rajstopach...
2 mowi a to nic moja w podartych rajstopach i bez majtek
3 chlopaki chlopaki moja wrocil aw podartych rajstopach bez majtek i z fioletowa szarfa NIGDY CIE NIE ZAPOMNIMY CHLOPCY Z GDYNI...
o żesz heheheheheheheheheheeheh llllllllllllooooooooooooooolllllllllllllllllllllllll