Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
przegladałem forum i nie znalkałzem takiego tematu, było cos podobnego na TU, ale w tym bałaganie nie moge tam teraz nic znalezc. tak wiec zamierzam kupic sobie jakis nowy zapach, jednak nie moge do konca na cos sie zdecydowac, wczesniej uzywałem Dolce Gabanna i Armani aqua di gio, jednak nadszedł czas na zmiany. czego wy uzywacie, albo co polecacie, chodzi mi głownie o perfumy o ktorych kobiety mowia, "ale ty ładnie pachniesz, mogłabym cie wachac w nieskonczonosc" po kilku wizytach w perfumerii zastanwiam sie nad kupnem paco rabanne ultraviolet, davidoff echo, givenchy very irestitible man a takze escada sunset heat oraz nowe armani attitude z tym bajeranckim opakowaniu przypominajacym zapalniczke. moze ktos z was uzywał wczesniej tych perfumów i mogłby cos powiedziec na ten temat. piszcie co uzywacie, i jak to mniej wiecej pachnie
pzdr
aaa... i trwałosc jeszcze...
Ostatnio edytowany przez boy (14-06-2007 21:07:01)
Advanced
Ale się poczułem, jak jakiś jaskiniowiec. W ogóle nie kojarzę żadnej z tych nazw Ile to trzeba mieć pieniedzy na takie cudo?
ps oprócz Adidas Blacka
Ostatnio edytowany przez hover (14-06-2007 21:06:54)
Advanced
hmmm... zapachy rzeczywisce sa troche wyszukane , ceny... te akurat wachaja sie od 120 do 150 zł za 50 ml.
na codzien uzywam str8 original, a chodzi mi o takie cos na wieczor, i na wyjscie, a nie do pracy czy do szkoły.
Advanced
To ja mam tak:
CHANELL ALLURE HOMME SPORT
PUMA JAMAICA
+ taki we flakoniku, wybierany w perfumeri(prezent od mamy)
Polecam jeszcze LACOSTE, na rynek wchodzi pomarańczowa bardzo miły zapach.
Jest też ciekawe Carolina Herrera 212, bardzo ciekawie pachnie, przymierzam się do
niego, no i jeszcze czarny HUGO BOSS. Kiedyś nie byłem fanem drogich prefum, ale w
sumie warto zainwestować, dłużej zapach trzyma się ciała, itd.
Dla tych którym jednak szkoda kasy, odradzam zakupy na allegro, gdzie są same fake
w cenach rzecz jasna promocyjnych, dlatego lepiej pójść do perfumeri, u nas we WRO jest kilka,
tam bardzo miłe panie doradzą ciekawe zapachy, które są nalewane do buteleczek, co znacząco obniża
cene
Ja od dłuższego czasu używam Hugo Boss Emotion Blue, a to dlatego, że kiedyś wziąłem sobie go na wypróbowanie i laski od razu podawały mi jego nazwę Naprawdę fajny zapach Flakonik 10 ml starcza na około 3 tygodni, jeśli używasz raz na dzień
Testowałem również Armaniego Aqua di Gio, ale nie przypadł mi do gustu. Kumpel używał Dolce Gabanna i to również jest dobry wybór, bardzo pociągający.
Pozdro
P.S. Nazwy perfumów umieszczajcie w przekrzywionej kursywie, lepiej się czyta
Advanced
jakie byś nie kupił muszą dobrze pachnieć na tobie bo nie wiem czy wiesz skład twojego potu zmienia diametralnie zapach jaki czuje druga osoba.
Dodatkowo chyba lepiej kupić zapachy które nie są wszędzie dostępne
ja np mam flakonik perfum które kupuje w systemie Amway i nazywają się Anticipate jestem bardziej jak pewien że mało osób go używa więc jestem wyjątkowy pod tym względem i dodatkowo mają odświerzający czuły zapach który lubie. Warto sobie poszukać takich perfum do których tylko ty będziesz mieć dostęp
aaa co do trwałości to zdarza się żę czuć je nawet następnego dnia jak wstanę więc 24h jak nic
Ostatnio edytowany przez Greco (15-06-2007 18:06:59)
Armani Black Code uzywam praktycznie na codzień, subtelne, dość słodkie
ja polecam: Hugo Boss Energise
ale widzę ze każdy ma swoje ulubione, dlatego nie ma co sie pytać o perfumy tylko najlepiej iść samemu do perfumerii i powąchać kilka zapachów.
Polecam jeszcze zrobić w ten sposób, że bierzesz kilka rodzajów i psikasz na te karteczki (i ważne, że podpisujesz każdą karteczkę) a później wąchasz te karteczki przez cały dzień co jakiś czas, albo dajesz komuś żeby ocenił (najlepiej dziewczyną). Zauważyłem, że w perfumerii nie wyczujesz prawdziwego zapachu bo jest ich tam za dużo.
Dla mnie ten sposób jest najlepszy.
Advanced
rzeczywiscie opinii jest tyle co nosów dzisiaj jeszcze przewąchałem davidoffa i kupiłem najmniejszą buteleczke, żeby za długo sie z nim nie meczyc, jakby jednak mi sie znudził. zapach jest dobry bo świezy i taki nie podobny do innnych perfumów, ma to cos:D
pzdr