Ogłoszenie

Uwaga !!!

Udostępniamy Ci całą zgromadzoną tu widzę i jeszcze więcej na szkoleniach uwodzenia i flirtu:

Szkoła uwodzenia Be Alpha

Oto przykładowa opinia:

"(...)Czuje się tak zdopingowany wiedzą jaką posiadłem, że przewyższyło to moje wszelkie oczekiwania. Podrywanie lasek stało sie tak proste, że sam w to nie wierze(...) "

Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny

Serdecznie zapraszamy!

Kurs uwodzenia

• Index
  •  » Problemy
  •  » laska sie nie odzywa bo "kupmel" mi narobił kolo dupy ...

#1 22-03-2007 18:51:58

mat

Początkujący

laska sie nie odzywa bo "kupmel" mi narobił kolo dupy ...

wyhaczyłem mmmmiiiiod cud ale niestety na gg. ALe jak na gg to mi poszło fest wyciagnołem zdjecie i numer na koma. MIałem dobry dzien i nawet przez gg jebało odemną ALPHA powiedziałem jej ze sie ma do mnie odezwac/zadzwonić i od niedzieli sladu po niej nie widać. Jest teraz na stancji i nie ma dostepu do kompa dopiero na weekendzie. Mysle ze sie nie odzywa bo sie gÓpi pochwaliłem jej zdjeciem "kumplowi" i okazało sie ze ja zna. Mowił ze sie do niej nie odzywał troche ... Na drugi dzien wyjezdza mi z testem ze gadał z moja kolezanką (chodziło o ta HB) i powiedział ze wyslal jej moje zdjecie z 18 ( a byłem zapierdo**ny i te fotki nie były za fajne - wiadome jak to na 18) zazdrosny WSN pewnie mnie jeszcze obgadał... I teraz mam dylemat bo jak sie do niej odezwe pierwzy to 1złamie zasade - bo ona sie miała pierwsza odezwać a 2wyjdzie na to ze chce sie jej wytłumaczyc i wyjde na desperata

no ale z drugiej strony musze odzyskać twarz ... nie puszcze jej tak łatwo i tu prosba o pomoc o jakiś dobitny tekst zebym mogł do niej zadzwonić/napisać i jeby ją z nog zwaliło ale zeby nie wyszło ze sie przed nia tłumacze z tego co na mnie nagadał ten WSN

#2 22-03-2007 21:56:28

Umberto

Początkujący

Re: laska sie nie odzywa bo "kupmel" mi narobił kolo dupy ...

Ja bym to rozegrał tak ze po prostu w smsie... Bym sie zapytał czy nie sadzi ze wspaniale wyszła mi ta poza na zdjeciu numer X ... A tak wogóle to w sumie piszę dlatego że zrobiłem właśnie nowe... I potrzebuje kogoś kto obiektywnie je oceni

#3 28-03-2007 11:15:53

desiderata

Advanced

Re: laska sie nie odzywa bo "kupmel" mi narobił kolo dupy ...

ja robie tak ze jak juz poznam troche laske to mowie cos w stylu: "nie lubie oceniać ludzi ktorych nie znam, szczegolnie po tym co mowia o nich inni ludzie"

mysle ze to eliminuje po czesci takie przypadki

bez młota nie robota, bez pracy nie ma kołaczy czyli... bez młota nie ma kołaczy? LOL

wytrwały przeciwnik klubowych sarge... do 31.03.2007

• Index
  •  » Problemy
  •  » laska sie nie odzywa bo "kupmel" mi narobił kolo dupy ...

Stopka forum

RSS