Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
Nie mogłem wytrzymać i postanowiłem to zeskanować
http://www.speedyshare.com/797121233.html
http://www.speedyshare.com/665408589.html
Na początku jest trochę prawdy o mowie ciała i gestach, ale dalej i w tym tekście na dole zaczyna się już wiadomo co - o atrakcytjności decyduje "gruby portfel", "cztery kółka" itd. i to jeszcze piszą o tych party-chisks Jakoś ja nie mam ani grubego portfela ani czterech kółek, a poznałem już wiele dyskotekowych, błyszczących panienek
Po co oni nam wmawiają takie głupoty????
1.Celowo, żeby na zepsuć i na nas zarobić, popychać nas do przodu
2.Bo sami w to wierzą i myślą że tak rzeczywioście jest
Chyba znów nie wytrzymam i tym razem wyślę im maila i napiszę coś od siebie, ale czy warto? Albo wy im możecie wysłać maile
Advanced
nie pisz olej ich niech żyją w nieświadomości (miałem kumpla który też chciał powyrywać troche lasek jak mu pokazałem kilka zajebistych materiałów stwierdził że to gówno warte pierdoły-dalej jest WSN`em i nic go z tego ne wyciagnie) niektorzy wolą swoją wersje mimo że jest nie efektywna
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez amiszshiz (25-02-2007 15:04:55)
Całkiem śmieszny artykuł... Można by zrobić z tego skecz kabaretowy dla PUA ... A zauważyliście, że ten artykuł na górze napisała jakaś kobieta?... Ona też pisze, że trzeba mięć kasę itp.
Advanced
nie wiem czy sami w to wierza ale pewnie robia to zeby nas popchnac do przodu... dokladnie jak program spoleczny... moze to jakis atak w naszą strone? moze neibawem bedziemy jak ruch oporu?
Początkujący
ja jestem za w koncu musimy byc INNI ;p
Advanced
mat napisał:
ja jestem za
w koncu musimy byc INNI ;p
ja mysle ze nie MUSIMY tylko
CHCEMY
mam teras przed oczami taki obras: (artykul w gazecie)
dzis w centrum miasta pojawila sie podejrzana grupa mezczyzn... wszyscy jakos inaczej ubrani, pewni siebie zaczeli nad czym dyskutowac, po czym rozeszli sie po miescie
policja nei doniosla o zednych rozbojach itp ale zauwazylismy nagly wzrost liczby usmiechnietych kobiet w miescie
wszystkie mowia ze zostaly zaczarowane przez jakichs facetow nie z tej ziemii to jak dazymy do tego?
Advanced
no ja nie watpie ze napisaliby zle...
ale
te wszystkie uszczesliwione kobiety... hmmm WARTO
Taa a ja już widzę te komentarze w 'Radiu MaRysia' :
- ' Ci źli i podstępni ludzie użyli mocy szatana, żeby zauroczyć kobietę, po to żeby nakłonić ją do grzechu wbrew jej woli!... Szatany! Bleee!' ...
A tak btw. to niezłe fantazje... poza tym wszystkie WSN`y z tych gazet też by zaraz coś wymyśliły, że to jakieś chodzące zło, które miesza kobietom w głowach... Jeszcze Policja rzuciłaby sie w pogoń za tymi 'bestiami'...
Hehe lól
Advanced
to nei fantazje to moznaby kiedys osiagnac jesli zebralaby sie grupka pewnych siebie facetow wiedzacych co i jak
radio MaRyja - nie slucham osobiscie wiec wszystko jedno co powiedza
policja - osobiscie nie lubie ale smiesznie by bylo jakby nas zatrzymali za to <hahaha>
zarzut : podrywanie najpiekniejszych kobiet na miescie bez pozwolenia
a wyrok?