Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Advanced
Greco napisał:
Ja jestem w tym momencie na wypracowaniu całej struktury mojego życia. Chodzi mi że próbuje sobie wyizolować w sobie mocne strony na których będę budować. Jak każdy facet znam jedną dwie swoje mocne strony a chce ich odkryć 10 tak żeby stworzyć całą magie swojej osoby. Co o tym myślicie?
dobry pomysl... chyba tez nad tym popracuje bo mam akurat najlepszy czas na to i mysle ze jedna z tych mocnych stron bedzie taniec
Advanced
Mialem sie zapisac na salse, ale jak narazie konczy sie tylko na planach. Za to udalo nam sie z wingiem zaobserowac cos ciekawego na parkeicie.
Tanczylismy jak geje... pedalski taniec Banan na twarz i nie przerywamy mimo iz slyszymy smiech kolesi. Wszystkie sety dookola obrucily sie do nas, gdyby bylo ich wiecej, bylibysmy w srodku koleczka
Potem poprsotu wzielismy co chcielismy
Pozdrawiam
Advanced
Sprostowanie co do "pedalskiego tanca" ;p Nie za dlugo, bo mimo iz zwracalismy ogulna uwage ;p to potem laski nie byly chyba pewne co do naszej orientacji Tak z niecala min. bedzie git ;p
Advanced
Może nie pedalski taniec ale pół pedalski:D zadarzyło się kiedyś. Mieliśmy w naszym liceum mecz gwiazd (co za nazwa:D) w koszykówke. Pełno ludzi przyszło na ten mecz, bardzo dużo hb. No i po każdej kwarcie wychodziły "cheerleaderki" żeby potańczyć. Szło im strasznie niewyraźnie, drewniane lale. No i z kumplem w połowie meczu wbliśmy we dwóch miedzy nie, i zrobliśmy 30 sekund pół pedalskiego bujania się, potem zaczęliśmy z tymi laskami i wyszła super beka z tego. Wszyscy chłopacy którzy to widzieli piali ze mnie długi czas. Ale mówiąc szczerze ogromny połów numerów które potem zamieniły się w KC sprawił że się nie przjmowałem:D
Advanced
Hello ;]
Sprawa wygląda tak:
Jeśli umiecie tańczyć to podbije wam to mocno attraction;
Ale jeśli kiepsko to robicie.....to attracion może spaść do zera;
Po drugie nie martwcie się, żaden kurs nie jest wam potrzebny....kroki w kursie tańca są jak patterny w uwodzeniu ; Jak umiesz to dobrze, ale jak nie umiesz możesz improwizować;
Ja improwizuje (kiedyś się zapisze na kurs..)
Przestrzegam tylko przed zbyt długim tańczeniem z panna.... i nie zbierajcie się do niej za długo na parkiecie...
Widziałem już takie sytuacje nie raz;
Pzdr.
Początkujący
Ostatnio testowałem trochę sprawę tańca
Myślę, że za jakiś czas mógłbym stworzyć z tego model
Wystarcza mi około 30 minut i u sporej ilości lasek w klubie widzę pożądanie w oczach - nie przesadzam
Co lepiej same zaczynają grę - inna sprawa, że ich gra jest fatalna i excuzerska
Zabawnie to wygląda..
pzdr.