Emil, 24l. (emilgtw@wp.pl),
Be Alpha Intensywny
Witam
Zastanawiałem się gdzie umieścic tego posta bo akcja warta uwagi-niby nic ale zawsze to krok w przód )
Wczoraj byłem na koncerci Feel-a w Sosnowcu. Na miejscu sobie wypatrzyłem miejsce do obserwacji i kręcenia filmu z koncertu.Musiałem na chwilę zniknąć, jak wróciłem to oczywiście czyiś łeb mi przeszkadzał.Praktycznie to nic nie widziałem.W tej chwili zauważyłem taką atrakcyjną brunetkę, która co chwilę próbowała złapać ze mną kontakt wzrokowy.Wpadłem na genialny pomysł- podeszłem do niej z takim tekstem" sluchaj mam super pomysł- jak sama widzisz nie za bardzo widać stąd sceny, więc wejdz mi na barki i będziesz kręciła moim telefonem". Ona taki uśmiech 'ok".Jak siedziała mi na barkach to trzymałem ją za ręke.Odwzajemniła to.:)Wytrzymałem z 4 piosenki.Po tym jak zeszła mi z barków, poznaliśmy się lepiej.Okazało że ma na imię Natalia i jest z Dąbrowy Górniczej.Przez resztę koncertu tak wyszło ze trzymaliśmy się za recę i przytulaliśmy się do siebie Było miło i sympatycznie:).Musiałem się zbierać więc wymieniliśmy się numerami i kc na pożegnanie
To by było na tyle:)
Love and Peace
Mad Mike
Advanced
Jak dla mnie, naturalnie, milo i bardzo fajnie. Laska szukala kontaktu, zrobiles co trzeba
POzdro